~ Internet är inte på sida..

..man vill ju gärna att det ska funka, men som sagt, vi är inte riktigt överens.. så om ni börjar undra varför det blir dåligt med uppdateringar så har ni svaret.


~ Vintertid

I natt hade man turen att sova en timme extra (även om det är helg haha). Känner mig stolt som faktiskt kom ihåg det. Så om ni inte drog tillbaks klockan en timme inatt, så är kan det vara bra att göra det nu!


~ Fredagsmys

Tacos, choklad, gurka och morötter med dipp, plus en bra film. Vad mer kan man begära en fredakväll?


Fint sällskap fick jag med mig på köpet!


~ En halsduk fick de bli

Besöket på stan slutade med köp av lite smink och denna gosig halsduk!


~ Lyckan som uppstår när man inser att man har höstlov!

Måste säga att det känns asbra, sovmorgon och lediga dagar, toppen!


~ Kändes nästan som julafton

Man kan ju inte bli annat än glad när mamma kommer hem från ullared med alla dessa saker..


Tack mamsen!


~ En vanlig onsdag

Min eftremiddag har bestått av..


..en massa plugg.



Men nu blir det och avrunda, för att om 14 min börjar de bästa, Grey´s anatomy! 


~ Ullared hade inte varit fel

Hur känns det inte att sitta hemma, när min mor är i ullared och shoppar järnet? Lite surt måste jag säga, hade gärna följt med och fightas med alla tanter och kundvagnar haha. För det är ju lite så det är, vissa är ju helt galna haha.
Får hoppas på att mamma kan komma hem med något roligt till mig, nu när jag inte kunnde följa med. Fast om jag ska va helt ärlig så vet redan lite som hon har köpt, så hon kommer inte komma hem helt tommhänt iaf. (Fast det tror jag iofs inte nån gör om man varit i ullared) Och mamma ska ju stanna i två dar också, tillsammans med mormor, så dom hinner nog spendera en hel del pengar, iaf om jag känner mamma rätt haha.


~ Shall we dance?

Idag har vi shakeat loss på dansgolvet ska ni veta! (som var idrottshallen haha) Vi hade typ någon dansdag, eller danstimme kanske man ska kalla de. Vi, Sp10b va i idrottshallen med tre andra klasser. Vi har ju hållt på att dansa under några veckor, så nu var det dags att sätta våra kunskaper prov. Men det var inte bara dansen dom kollade på, man skulle oxå kunna vara artig och bjuda upp eller hoppas på att man själv blev uppbjuden. Estetarna spelade live musik medan vi dansade linedance, bugg, vals, polka och foxtrot. Det var rätt kul måste jag säga! Inte något man gör varje dag precis haha. Får hoppas det var bra oxå, det var väl foxtroten som inte var helt hundra haha. Men det känndes bra iaf!


~ Hann med lite träning oxå

Slutade vid tre idag, så jag tog en sväng bort mot actic för lite styrka. Tänkte ha en pluggdag idag, men kännde ändå att jag behövde göra något först. Så det blev lite styrka för mig. När jag var klar drog jag mig hemåt. Men kännde att jag behövde få något i magen innan jag kunnde börja med plugget. När jag var påväg hem blev jag så himla sugen på pannkakor, så jag ställde mig helt enkelt framför spisen och fixade det. Gott var det, pannkakor är typ det beste!
Nu är jag mätt och redo för att anstränga min hjärna för lite plugg, tror jag..




~ You have to see the good things

Simningen idag känndes faktikst bra, med tanke på att min träning dom senaste veckorna inte har varit på topp, så jag är nöjd! Skulle säga en tummen upp för det haha. Tiderna är väl inget att skryta med, men om det känns bra och man är nöjd så räcker det, iaf just nu. Man får ju tänka positivt istället för att bara se dom negativa delarna (som oftast kan va mitt problem hehe). Det är som vi brukar säga, allt sitter i huvudet!

~ Simning mot klockan..

..det är precis det jag ska göra idag. Det var ett tag sen sist. Min första tävling för i höst, eller tävling och tävlig, KM (klubbmästerskap) rättare sagt. Min uppgift för dagen är att ta mig igenom 100 fjäril, 100 rygg och 200 medley, på en förhoppningsvis hyfsad tid. Tävligsstart vid halv fyra, så ska snart dra mig mot simhallen för att komma igång med lite insim. Kan behövas ett rätt så långt känner jag, för kan ju inte påstå att jag är pigg och på topp haha. Men med lite peppning ska jag nog komma igång!


~ O film blev de..


Easy A
 och Love and other drugs, kändes som två perfekta filmer för en lördagskväll!


~ Lördag med min linköpingsbrud

Tjockisvarning på hög nivå! Laddat upp med varsin fet godispåse, nu blire film!


~ I´m alive

Mitt bloggande den här veckan har varit riktigt dåligt, inte okej! Det har varit väldigt mycket att göra och tänka på, så det har helt enkelt inte funnits tid (och så har väl jag vart lite lat kanske haha). Men nu vet ni iaf att jag lever och att den senaste inlägget inte var det sista. Ska verkligen se till att det inte upprepas, eller försöka iaf haha.


~ Pepparkakor och te

Höstens/vinterns första pepparkakor fick ta plats i min mage ikväll! Det stog en burk i köket när jag kom hem från träningen och då kan man ju bara inte låta bli att smaka. Så jag fyllde en stor kopp med äpple och kanel te och till de massssa goda pepparkakor. Kännde att jag var värd de haha. Skickade precis in mitt svenska arbete, så skönt att vara klar! Har bockat av både naturkunskapsprovet och svanskan idag, känns bra!


~ Ännu en söndag

Känns som det bara är söndag och fredag hela tiden, förstår inte vart tiden tar vägen? Nu är det bara två veckor tills lovet, nice!
Dagen idag har inte varit nått speciellt, tog en lång sovmorron. Kännde att det var behövligt för sen väntade plugg, för det är något jag har gjort idag, plugg plugg plugg.. Tog oxå en sväng till simhallen framåt kvällen för att träna lite, och passade samtidigt på att övningsköra både dit och hem. Två flugor i en smäll, varför inte passa på lixom.


~ Lördag kväll

Känner mig helt proppmätt efter först en kycklingpaj och sedan en blåbär och hallonkaka. Min mor och far har sina kompisar på besök, så hade turen med extra god lördagsmat och mumsig efterrätt.
Tidigare idag invigde jag subway med familjen, tog en fullkornsmacka med kyckling, grönsaker och vitlöksås, och jag får ju inte glömma den goda kakan haha. Tycker det är perfekt att dom har kommit till stan, det är så himla gott och enkelt. Dock så är det ju inte det billigaste stället att äta på, men nån gång ibland funkar det.
Annars har jag inte gjort så mycket, har blivit en lugn lördag hemma. Från början var det tänkt att träffa alex, men vi var båda trötta och hade mycket att göra, så den bruden får jag träffa en annan dag. Var duktig och tog tag i mitt plugg istället. Fick bli som en uppvärming för morgondagen, för imorn hade jag tänkt en plugg-dag, annars kommer jag aldrig hinna klart med allt..

~ Gymnasiefest..

..hmm det var nog både första och sista gången tror jag. När vi kom dit efter tio var det inte en enda person på dansgolvet, så jag bara tänkte " vad är det här, har jag betalt 120 spänn för det här!?" Men efter ett tag så började fler folk att komma som tur var, så man kan väl säga att dansgolvet fylldes sakta men säkert. Jag kan väl inte klaga för mycket på att jag inte hade kul, för det hade jag! Men frågan är om det var värt pengarna?
Vår kväll avslutades lite tidigare än planerat, så de blev ett käk på åmans, sedan drog vi hem. Jag fick med mig nathalie som nattgäst, vi konstaterade att kvällen var helt okej, men som sagt, det fick nog bli en engångs grej.

~ Flower power

Jag kunde tillslut ta ett beslut, och det blev gymnasiefest! Så nu sitter jag här i mitt hippie liknande band runt huvud och peace-märken runt handleden. För den som inte visste så är temat då flower power, och jag försöker alltså likna en hippie på ett elr annat sätt haha, hur bra jag har lyckats vet jag inte riktigt, men jag har nått på mig iaf haha. Ska dra mig till carro när som, blir och träffa några tjejer innan vi drar oss mot självaste festen. Peace out!

~ Gymnasiefest, eller inte?

Har beslutsångest till max alltså, vet verkligen inte om jag ska gå elr inte. Det skulle vara skönt att bara ta en lugn hemmakväll, men samtidigt vill man ju gå. Så jag har ett litet problem känner jag, hur ska jag göra!?


~ Övningskörning

Har precis kommit hem från en timmes övningkörning med min mor. Det börjar gå riktigt bra nu faktiskt, och kul är det oxå! Det är så skönt nu när det bara går bättre och bättre, i början kände man bara " jag kommer aldrig kunna lära mig de här!!" men det har släppt nu som tur är. Ska snart skriva in mig på körskolan oxå, så man kan börja plugga på teori och ta nån lektion och så. Det värsta är ju bara att det är så himla dyrt, 2200 bara för att skriva in sig och få teoriboken! (tror jag det var iaf) Det tycker jag är för mycket pengar. Men körtkort är ju dyrt tyvärr, men ändå något man måste ha. Jag bara längtar tills man står där med kortet i handen och får ut och köra helt själv!

~ Lite sovmorron är aldrig fel

Hur skönt känns det inte att man börjar halv 11 imorn då? Grymt skönt! Det var inte lätt att ta sig upp ur sängen imorse när klockan ringde vid halv 7. Har varit trött hela dan, är inte van att gå upp så tidigt haha. Börjar ju sent nästan varje dag, så det tar på krafterna att börja redan vid 20 över 8. Men som tur är kan jag ju ta igen det imorn bitti istället, iaf en del haha.
Låter som värsta latmasken här känner jag haha, men det får man va ibland, iaf den här tiden på året.
Så nu säger jag väl godnatt!

~ Ingefära, ja varför inte..

Det blev andra träningen för mig idag, efter mitt lilla uppehåll med halsflussen. Så skönt att man kan komma igång och träna igen. Hatar verkligen när man ska vara sjuk och förskyld och allt. Men nu är jag back on track! Får hoppas att jag håller mig frisk i mer en två veckor den här gången. Intervallen med två veckor sjuk och två veckor frisk, sjuk.. de är inte kul. Men får väl börja käka den omtalade ingerfäran, det ska ju tydligen va väldigt bra mot förskylningar och sånt. Så det är väl värt att prova iaf!

~ Går man samhäll ..så får man plugga..

Det märks att det snart är lov, det bara ramlar in massa datum på när alla arbeten, prov och liknande som ska va klart. Jag skrev upp alla saker förut så jag inte ska glömma bort något, och om jag har fått med allt så har jag nio saker som ska va klart på dom här tre veckorna, både prov, arbeten och redovisningar. Kul! Känner mig verkligen peppad, not.. Det är så typiskt att allt ska komma samtidigt, varför kan dom inte sprida ut det lite mer, så slipper man ha allt på en gång?

~ En tjeja på besök..

Idag har jag träffat min efterlängtade linköpingsbrud, mathilda! Det var flera veckor sen sist, så nu var det verkligen dags. Vi startade med en promenad och sedan blev det fint häng i vårat kök. Där blev de cupcakes bak på hög nivå och jag måste säga att vi är begåvade, dom blev riktigt söta, och goda förstårs haha. 
En bra avslutning på veckan!


~ Linköping

Det blev en heldag i linköping för oss. Vi va väl uppe efter 10 nån gång, sedan började shoppingen med en gång haha. Tog med mig syster min in på ikano, medan mamma och pappa drog igenom ikea. Vi hann med många timmars shopping och även fika och lunch. Lunchen blev tsm med våra päron inne på ikea, och det blev som vanligt köttbullar. Är det bara jag eller äter man alltid köttbullar när man är på ikea?
När det gäller shoppingen så köpte jag en hel del nytt, blev tre tröjor, skor och massa smycken. Gjorde av med 1500 tror jag haha. Men det var inte så farligt ändå, va lite rabatt på vissa grejer, så där sparade jag några kronor iaf. Runt halv 6 så packade vi oss in i bilen igen och åkte hem. Då känndes det verkligen att man hade shoppat en heldag, man blir ju rätt så trött haha.

~ Godmorron!

Blev att gå upp tidigt idag, men det är det helt klart värt. Ska snart åka från viken, för idag blir det shopping i linköping with my family!

~ 23:39

Som sagt, vädret var inte så upplyftande. Det blev helt enkelt varma mackor och tv resten av kvällen. Hamnade framför fotbollsmatchen sverige-finland. 2-1 till sverige, bra jobbat! Sedan blev det idol, andra programmet jag ser i år tror jag haha. Fanns faktiskt några jag tyckte va riktigt bra, fast kommer inte riktigt ihåg namnen. Glömde kolla på vem som åkte ut, får ta och göra det. Började kolla på nån film, fast den var rätt seg så jag gav upp efter ett tag. Känner mig rätt så trött också, är man typ alltid på fredags kvällar iofs. Blir att kolla upp de där med idol, sen tror jag nog att jag ska krypa ner i min säng och lägga mig tidigt, även fast det är fredag. Är man trött så är man.
Godnatt på er!


~ It´s cold around me

Usch vad kallt det är! Har verkligen frysit hela dan. Det känndes nästan som om man klev upp i en frysbox imorse haha. Men nu har jag äntligen fått pappa att sätta på värmen, så det blir förhoppningsvis lite varmare.
Man vill ju helst slippa att gå ut också, jag stannar gärna inomhus känner jag. Blåsten och kylan känns inte så frestande. Och man får väl hoppas att vi slipper undan snön iaf, hörde att det kommit runt en dm snö lite längre upp i sverige, vill inte ha! Visst jag kan hålla med om att det är mysigt med snö, men det räcker gott och väl om det bara vore snö över jul och nyår, och i skidbacken förstås! Förra vintern va verkligen inte kul, det va ju snö i flera månader. Känndes det som iaf. Men men vi får väl hoppas på att hösten sitter i ett tag till, innan vintern kommer.

Lite snöiga bilder från i vintras..


~ Flyttlåda x 4

Ja, då var jag redo för att flytta!
Haha nä då, det har jag inte planerat att göra en på ett tag. Man när vi packade upp alla grejer till "de nya köket" insåg vi, eller min mor och far rättare sagt, att vi inte kunde behålla allt. Så då hade jag turen att jag kunde få lite grejer, eller mycket kanske man ska säga. Fyllde fyra flyttkartonger med allt möjligt haha. Så det kan vara en bra start när jag väl flyttar sen. Ärligt talat så tror jag att jag skulle klara mig med dom här grejerna i mitt kök, iaf till en början. Hur modernt och så det är kan väl disskuteras haha. Men det är skönt att veta att jag har lite saker iaf, även om man kommer köpa en hel del nytt ändå. Men man brukar ju inte precis ha ett överflöd av pengar. Så det här är helt klart toppen! 



~ Ny header

Nu har jag bytt header, som ni kanske ser haha. Kännde att det var dags att byta, sommaren är ju över, så det fick bli en med lite mer höst tema. Hoppas ni gillar den!


~ Grey´s anatomy

Kvällen ikväll ser ut att bli ännu bättre än igår, för ikväll börjar de efterlängtade grey´s anatomy! Har gått och väntat i flera veckor nu, och nu äntligen börjar det! Tycker det går för lång tid mellan varje säsong, man får vänta alldeles för länge haha. Så kl nio kan jag lova att iaf en sitter bänkad framför tv:n, jag!


~ Kanelbullens dag!

När det är kanelbullens dag så måste man ju äta minst en kanelbulle, det hör ju till! Var lite lat så orkade inte baka egna, så det fick gå med köp-bullar, men det funkar det med. Och snart, vid 21:00 börjar desperate housewives! Äntligen! Kanelbulle + desperate housewives = sounds great!


~ Blev städtant för ett tag..

Eftersom jag inte får träna riktigt än så ängnade jag eftermiddagen åt lite städning. Kännde att de behövde göras något, så jag tog steget och började. För det är det här att börja som är det jobbigaste, när man väl kommit igång är det bara köra på. Nu kan jag se hela golvet och slipper fightas med damm och annat som legat ivägen haha, nu är det rent och fint!

~ 22:49

Har tillbringat största delen av dagen i köket tillsammans med min mor. Vi har tagit upp lådor ur källaren, packat upp i köket, packat ner lite till mig och rensat ur en hel del. Jag säger bara shit vad saker vi har! helt sjukt haha. Annars är köket i princip klart, det är bara lite små detaljer kvar, som belysning, kontakter och lite annat. Det blir så himla snyggt! Och det är ju mycket större, innan känndes det som man stog på varann när man var två där samtidigt, men dom problemen är borta iaf. Nu ska man bara lära sig att använda hällen, micron och ugnen, det är inte helt lätt kan jag lova haha.
Avslutade dagen med att baka efterlängtade scones, för det vet jag inte hur länge jag har varit sugen på. Så det blev nybakade scones och gott te framför tv:n, mycket gott!


~ Men det är nog höst iaf..



~ 1:a oktober

Nu är vi i oktober redan, tiden går så himla fort! Men när man gick ut idag känneds det inte som en oktober-dag, utan mer som en sommardag. Jag hade bara en tunn kofta på mig när jag cyklade till stan förut, va ju jätte varmt och skönt. Värmen verkar inte riktigt kunna bestämma sig, för några veckor sen var det ju jätte kallt, med bara några plus och nu står termometern på 18-20 grader. Måste säga att det känns lite skummt, men hellre värme än kyla.
Dagens fika blev inne på café kannan. Den här gången valde jag faktiskt något annat än deras kladdkaka, den är så himla god så brukar alltid välja den haha. Men idag tog jag steget och valde ist en blåbär- och hallonpaj med vaniljsås, den var jätte god den med!

~ Godmorron!

Fint väder idag, precis som igår, de tkr vi om! (iaf jag haha)  Snart ska jag dra mig ner mot stan för en fika med en johanna sjögren.

~ Hemma hos Emma

Film, godis och massa god frukt är en sammanfattning av kvällen. Men innan vi bänkade oss framför tv:n hann vi också med en sväng till stan och njuta lite av solskenet och värmen. En trevlig eftermiddag/kväll tillsammans med emma.
Men nu är jag riktigt trött så det blir sängen för mig, godnatt!

RSS 2.0