~ Ett städryck

Fick världens städryck idag när jag kom hem. Bara kännde att jag ville städa. Så jag började i köket och röja undan allt som inte skulle stå där det stog. Sen dammsög jag nästan hela undervåningen och skurade lite golv också. Känner mig lite stolt, är inte ofta man får för sig att städa typ överallt haha. Men man har sina dagar ibland, och jag lyckades få min idag. Det är något speciellt med mig tror jag, för jag blir nästan alltid på städhumör när det är fint väder. Man känner sig så pigg då och vill bara att det ska va rent och fräscht överallt. Haha så konstig är jag, kanske är någon som känner sig likadan?

~ Imorn väntar plugget, igen..

Jahopp, imorn är det måndag igen och lovet är slut. Vad hände med veckan egentligen? Den bara försvann tyckte jag. Men men, det har ändå varit en skön vecka med en hel del bra dagar och en hel del vila. Även fast jag inte känner mig så pigg just nu haha, kan ju finnas en anledning kanske.
Men nu får gärna veckorna som kommer rulla på lite extra. För nästa lov väntar en veckas träning i turkiet. Något som jag ser fram emot väldigt mycket. Bara komma härifrån och hitta på lite annat (träning alltså haha)med några fina människor. Mina förhoppningar är att kunna bli lite vältränad samtidigt som jag blir brun. Får se hur jag lyckas med det hehe..


~ Gårdagen på metro..

.. en riktigt besviklese måste jag säga. För mycket folk, trångt överallt och kallt dessutom, inte värt pengarna enligt mig, tyvärr.. Om dom hade släppt in mindre folk hade det kunna funka, för det känndes som man skulle bli ihjälklämd på dansgolvet bland allt folk. Och vart är det inte man vill vara en kväll som igår, jo på dansgolvet! Men får väl plocka fram det bästa och säga att det var en trevlig förfest och att man träffade massa trevligt folk under kvällen!  

~ Saturday 13:43

Ikväll väntar metro och en vad jag tror kommer bli en awsome kväll! Men först ska jag ta mig till vimmerby och tilda för att komma iordning inför kvällen bravader!
Ha en bra lördag gott folk!


~ Fredagsmys med tacos!


~ Toppendag med underbart väder och fina tjejor

Som sagt tog en trip till vimmerby över dagen. Lite lunch på stan med mina tjejor emelie och tilda, sedan en sväng på stan. Precis en sån här dag som behövs ibland. Bara träffas, snacka och ta det lungt. Helt underbart! Vädret gjorde det hela ännu bättre. Det känndes verkligen som en vårdag idag, soligt, varmt och härligt (blåsten kunnde vi varit utan) och man blir så mycket piggare och gladare med en gång.
Tog till och med fram mina älskade converse imorse. Och den där känslan att snöra på sig dom halvslitna vita skorna var ju underbar. Jag menar converse! Hur härligt är det inte när man kan börja använda det igen! Dock tror jag ju att mina kängor kommer användas några gånger till innan dom ställs undan, men ändå. Nu har jag ju iaf invigt mina converse för i år. Känns bra, nu finns hopp om en solig och förhoppningsvis varm vår!

Duktiga som vi är såg vi också till att fixa biljetterna till lördagens höjdpunkt:
metro i hultsfred med den svenska björnstammen 

~ 11:34

Nu sätter jag mig snart på bussen mot vimmerby, för att spendera dom närmsta timmarna med tilda kalle och emelie sallermo!

~ My day:

Gick upp runt halv 10 idag, rätt tidigt om man jämför med de senaste dagarna (får väl erkänna att jag knappt tog mig upp haha). Sen var jag förbi breviksbutiken där jag lämnade in hm kläderna som jag skulle skicka tillbaka. Vid 12 mötte jag natta på åhlens, vi planerade att dra en repa på stan. Och som dom flesta vet så tar det inte så många min att gå igenom vårt lilla centrum. Vi la därför mer tid på fikat, för det är ju den viktigaste och mysigaste delen av ett besök i stan. Enligt mig iaf. Det var mycket trevligt och jag måste ju säga att jag är rätt stolt över att jag inte köpte något, hade kunnat bli några köp inne på hm och åhlens hehe. Men pengarna som finns kvar kan vara bra till annat.
Aja, tillbaka till min "lilla berättelse" haha. När vi känndes oss färdiga så skiljdes vi åt och jag fortsatte min promenad hemåt. Mat och en liten snabbtitt på tv, sen knöt jag på mig skorna igen och gav mig av mot actic. Där väntade ett långt, jobbigt och framförallt roligt träningspass med johanna. Träningsverken kommer svida fint imorn, precis så det ska va! Väl hemma igen blev det att äta och sitta en stund framför dumburken, och poff så var klockan mycket helt plötsligt. Ja, det var väl ungefär det jag hann med under denna onsdag.


~ Fettisdagen

Har ätit mig ordentligt fet kan jag lova, iaf som det känns. Behöver nog inte äta på några dar nu, är proppmätt!
Dagens mål är uppnått iaf: semlorna är bakade och uppätna. Vi lyckades riktigt bra, dom blev både fina och goda, vilket är ett plus! (iaf en del av dom haha)

"de blev ju tolv precis"  

vilket mästerverk - hembakat rakt igenom

sture överkörd och magda fluff (haha de är vår humor de)

Semlorna blev som sagt supergoda, så om ni också är sugna på att slänga ihop några ni med, så hittar ni receptet HÄR!

~ 11:47

Inväntar min johanna panna för lite semlebak. Det är ju faktiskt semlans dag idag!

~ Min känsla: det är påväg åt rätt håll!

Ni anar inte hur skönt det känndes att vara tillbaka på gymmet igen. Mitt första träningspass för den här omgången är avklarat. Lite lätt styrketräning började jag med. Har planerat att ta det lungt nu i början så att min kropp hinner vänja sig vid att träna, för det har jag ju inte skämt bort den med under hösten/vintern (haha). Känner mig som en liten kyckling, klen.. Mina så kallade muskler (som jag en gång hade) är inte mycket att prata om, dom har på någotvis försvunnit. Jag tror dom gömmer sig nånstans, men jag försöka leta rätt på dom igen. Kollade runt lite på actic idag, men såg inte en skymt av dom. Tror jag måste gå dit ett par gånger till innan jag hittar dom igen. Men jag ger mig inte, det ska dom veta! 


~ Måndag och ny vecka

Gjort: Tagit en låååång sovmorron, fixat mat och ätit. 
Nu: Städa och plocka iordning lite 
Snart: Mot actic för lite träning med johanna, ska bli riktigt skönt!


~ 23:04

Te, film och vampire diaries - så avslutar jag min vecka!
 


~ Ibland får man ställa upp helt enkelt

Fick hoppa in som simtränare i en simlinjegrupp idag. Inget jag hade planerat, men när johanna ringer och säger att hon inte får tag i någon annan så är det klart man ställer upp. Men det var inga problem, bara hålla koll på lite barn och visa vad dom skulle göra. En god gärning gjord idag iaf, känns bra! 
Annars har jag inte hunnit med så mycket. Tog en promenad i förmiddags och sen blev det snabba puckar hem och sedan iväg till simhallen. Och nu är jag hemma igen, får se vad som händer resten av denna söndag.

~ Melodifestivalen del 3

Jag gör väl som innan, drar en liten sammanfattning över kvällens program:
Ja vad ska man säga? Inte för att va sån, men det var nog det sämsta jag har sätt! Inte en enda var ju bra. Vart har dom gjort av de bra låtarna? För jag tvivlar ju på att alla andra som sökte var sämre än dom här. Är det inte bättre att satsa på låtar som är bra så att programmet blir lite mer spännande och intressant att titta på? Det skulle jag tycka iaf!

~ Sjukt seg kväll!

Nu känner jag mig såhär jobbigt uttråkad, så man inte riktigt vet vad man ska ta vägen eller göra.. Man vill ju gärna hitta på något, men samtidigt så vill man inte gå ut pga av det dåliga vädret. Känner för att bara festa järnet, eller något i den stilen. Bara åka iväg någonstans skulle också va helt okej. Men eftersom regnet faller ner så blir man inte så lockad. Jobbigt läge.. ta sig ut i skitvädret och hitta på någonting eller strunta i att gå ut och bara stanna hemma i värmen. Hmm.. det lutar nog åt att bli en hemmakväll trots allt. Glo lite melodifestival kanske, som jag gjort dom två senaste lördagarna..

~ Middag med farmor och farfar

Var ett tag sen jag träffade farmor och farfar, men idag var dom förbi en sväng på mat och efterrätt. Maten bestog av potatis, revbenspjäll, sås och lingon. Husmanskost med andra ord. Jag stod som vanligt för efterätten (hehe). Blev en väldigt kladdig chokladkaka, med lite vanlij och hallon kesella. Den var riktigt god! 
Nu känner jag mig helt fullpropppat med mat och godsaker och mätt så jag knappt kan stå haha. Det är så lätt att mosa i sig lite för mycket när det handlar om efterrätt, framförallt när den innehåller choklad och när man är sån gottegris som jag är haha.


~ En bra start på årets första lov

Efter en otroligt lång och jobbig skoldag drog jag med mig emma ut på en långpromenad. Snacka massa skvaller och annat skit, precis som vanligt haha. Och som avslutning blev det varsin kopp te @ my place.
Nu väntar flera dagars ledigt, awsome!


Åt precis lite fredags käk med familjen, hamburgare från skönero med massa gott tillbehör. Mums!
Nu tror jag det blir lite film för att runda av denna fredag.
Ha det gött!


~ 12:12

Inställd idrott skulle innebära fyra timmars håla, inte kul.. Men som tur var fick jag jobba hemma på matten, så jag slapp en plågsam håla från 9:10 - 13:10. Skönt! Nu väntar rättskunskapen 10 över 1. Helt okej sovmorron och helt okej dag!
Sen är det äntligen dags för det jag tror de flesta har längtat efter, ett välförtjänt lov!


~ Wall of fame


Min älskade fotovägg! Börjar bli dags att beställa hem lite fler foton snart, väggen ska fyllas och det är en bit kvar..


~ Sommarjobb vill man gärna ha..

Kan iaf pricka av en sak på listan, personligt brev till subway - check. Känns bra att jag fått iväg det, kan ju inte vänta för länge liksom. Inte för att jag tror att man har så stor chans att få det. Men nu har jag gjort som alla andra, ett försök. Mer kan man inte göra. Tror det kommer bli väldigt svårt att få sommarjobb överhuvudtaget i år, tyvärr. Känner verkligen att jag måste jobba i sommar och det är jag väl inte ensam om skulle jag tro. Men det är väl bara vänta nu och se om man kan få svar från nån, hoppas, hoppas, hoppas..

~ 17:21

Det var inte direkt någon mysig promenad hem förut, snöigt och kallt!
Men nu sitter jag här med mina myskläder och försöker återfå lite värme. Samtidigt som jag tänkte få lite gjort från saker att göra högen.

~ alla ♥ dag


Cupcakesen är homemade by me, tyckte dom blev väldigt söta!


~ 14/2 ♥

Glad alla hjärtans dag på er allihopa!
Hoppas ni har haft eller kommer få en trevlig alla hjärtans dag, även om ni firar dagen eller inte.
Nu hade jag tänkt att försöka slänga ihop nått fint litet bakverk, bara för att. Jag får väl se vad jag kan åstadkomma, men det kanske dyker upp en bild eller två under kvällen.

~ Ibland kan man bara inte släppa sin kära dator..

Kunde inte låta bli att fixa klart min header, man kan ju inte bara avbryta när man väl har börjat. Men nu tror jag att jag ska försöka sova, om jag inte ska se ut som en zombie imorn haha. Nattinatti!

~ 23:12

Avslutade dagen med en supergod smoothie bestående av apelsin, jordgubbar och mango, 
och en superbra film, coyote ugly 


Nu säger jag godnatt, godnatt!

~ Words..


~ Underbart väder!

Tog en timmas promenad i solskenet, helt underbart, vilket väder! Soligt, fint och lagom kallt. Det är precis sån här dagar som gör att vintern kan vara riktigt härlig!


Och om det ändå ska fortsätta att vara vinter ett tag till så vill jag ha fler dagar som idag!


~ Shout it out

Efter ett, som jag hoppas var ett lyckat besök på arbetsförmedlingen i fm, så har jag varit hemma hos moster med familj. Ätit god mat och tjockat lite, en mysig kväll helt enkelt. Eftersom det var lördag så kollade vi såklart på melodifestivalen (har lyckats se ännu ett program haha). Får väl dra en liten sammanfattning av kvällen program och säga att shout it out var en riktigt bra låt, en värdig vinnaren för kvällen. Ulrik munther var helt okej han också, resten var rent ut sagt skit. Men det är väl så, vad ska man förvänta sig, det är ju trots allt melodifestivalen vi pratar om. Favoriten hos mig är precis som förra veckan, loreen.

~ Godmorron!

Ska försöka knåpa ihop det sista på cv:t. Sen drar jag med mig emma till arbetsförmedlingen på sommarjobbsmässa. Vi får hoppas det kan ge en ökad chans att få jobb i sommar!

~ Äntligen..

Va glad jag blev när det plingade i telefonen idag och jag insåg att mitt paket från hm äntligen hade kommit. Med ett leende på läpparna gick jag förbi och hämtade paketet påväg hem från plugget, spännande!
Så det blev såklart granskning av kläderna när jag kom hem.
Resultatet blev:
-blå kavaj
-naturvit blus
-svart linne
-rosa body 
-brunbeige väska
-mobilväska
-svarta höga skor
-orangea ballerina
Hade även beställt ett par shorts, halsband och klänning. Shortsen var lite små så det får bli en retur på dom och en större storlek. Halsbandet va trasigt så får väl göra samma sak med det och hoppas på att det finns något helt kvar. Klänningen var fin, men jag är lite osäker. Jag får sova på saken så får jag se vad jag kommer fram till helt enkelt.
Jag har iaf en hel del nytt att hänga in i gardeorben. Det är alltid härligt!



~ 18:14

Gäääsp.. helt sjuk vad trött man kan känna sig ibland. Just nu skulle jag vilja gosa ner mig under en filt med massa gosaker och se på nån riktigt bra film eller serie. Men det finns ju tyvärr nått som kallas skola och som vill att man ska göra massa uppgifter och lära sig massa saker. Det känns väl lite onödigt eller? Jag tycker jag klarar mig rätt bra ändå (haha). Men det är väl bara inse fakta och ta tag i det. Jag har försökt att komma igång ett tag nu, men det jobbigaste med att plugga med datorn i knät, är att man väldigt lätt råkar klicka in på något mycket intressantare än självaste arbetet. Men jag ska göra ett nytt försök nu, så får vi se vad jag kan få ihop.

~ Några melodier

Gjorde nog som många andra av det svenska folket gjorde ikväll, såg melodifestivalen. Inte min favorit, men kännde ändå att jag skulle ge det en chans. Så jag tog mig igenom alla åtta bidragen.
Tyckte inte det va så speciellt övertygande, men favoriten för ikväll blev ändå loreen. En bra låt med lite drag, tror det kan bli en riktigt hit faktiskt. Resten var inget att hurra för enligt mig, men man får väl iaf säga att abalone dots var duktiga, med en helt okej låt. Dom kommer ju som sagt här ifrån, så man kännde sig ju lite "stolt" inombords när dom presenterade gruppen och sa att dom från början kommer från västervik. Jag menar det händer inte så ofta att man får höra om lilla västervik i större sammanhang haha. Synd att dom inte fick en andra chans bara, tyckte annars det var rätt låtar som gick vidare. Eller vad säger ni?

~ Snow..


~ En update såhär på fredagskvällen

Under förra veckan började jag känna mig frisk, hostan började försvinna, började bli piggare och förskylningen började ge sig. Planen var att komma igång med träningen på måndagen, inget jättejobbigt, men bra komma igång lite lätt. Har verkligen längtat att komma igång nu hur länge som helst!
Men jag kan ju inte påstå att jag blev förvånad när jag vaknade på måndagsmorronen med feber, hosta och en ny härligt förskylning. Underbart!? Nä, inte direkt, i det ögonblicket ville jag bara dra täcket över huvudet och stortjuta. Vad är det för fel på mig!!? Har inte varit helt frisk sen i somras!! 
Jag har princip legat helt utslagen mån, tis, ons, tor, kul vecka. Och det värsta, ingen träning den här veckan heller.. Men idag var jag iaf på benen och tog mig till skolan, de blev både min första och sista dag den här veckan. Det känndes skönt att komma ut ur huset och träffa lite människor iaf. För att sitta inne och va helt inspärrad från omvärlden, det gör mig galen! 
Nu gäller det väl bara att kurera sig och bli frisk så fort som möjligt. Men en sak har jag lärt mig vid det här laget, jag ska inte planera in när jag ska träna, för då blir jag bara sjuk igen. Bättre att bara ta dagarna som dom kommer.
Ni är förmodligen rätt trött på mitt babbel om träning och sjukdom och allt vad det heter, men känner mig rätt frustrerad just nu så det får bli lite sånt ibland.
Det vänder väl snart, efter regn kommer solsken!
Hoppas ni mår toppen!

RSS 2.0