~ Se upp i backen!

Som två små barn, man blir aldrig för gammal för att åka pulka!


~ Några kronor fattigare

Dagen blev som väntat, bra! Fick med mig lite smått och gott hem, 2x ringar, nagellack, tröjor och en bh tror jag resultatet blev. Helt klart nöjd. Förutom shoppingen så får jag ju inte missa att berätta att vi såg timotej. Dom var i hageby idag och sjöng några låtar. Så vi fick lite underhållning mitt i shoppingen, inte alltid man får det (inte för att jag är deras största fan, men ändå haha). Har väl vart hemma ett tag, men nu blir det att chilla galet resten av denna lördag.


~ Godmorron alla morgonpigga

Själv känner jag mig ganska trött vid den här tiden. Men när det är en shoppingdag i norrköping som väntar, då kan jag helt klart stå ut med några gäspningar.

~ Godis är gott

Tog en promenad med syrran i förmiddags, så vi passade på att gå in på hemmakväll och köpa "lite" godis. Billigt och hur mycket godis som helst, så det var inte alls svårt att fylla upp påsen kan jag lova. Det var ett tag sen jag köpte godis faktiskt, så jag slog på stort och köpte en stooor påse. Men det kan behövas, med tanke på allt plugg som måste göras under helgen. Blää.. men det jag kan konstatera är att det inte blev en enda gnutta plugg på studiedagen iaf. Precis som det ska va va? haha.
Men nu sitter jag här och gottar mig från min tjockispåse, o gott äre!

~ Standing in front of the closet full of clothes saying " I have nothing to wear!"

Jag förstår inte varför men det är bara så sant. Känns som jag aldrig har något att ha på mig, bara samma gamla kläder om och om igen. Det är just därför jag nyss gjorde en beställning från hm med massa härliga vår och sommar nyheter. Shoppa kläder är verkligen underbart, man blir så glad! Visst, det är ju roligare att köpa direkt i butik, men kläder som kläder. Nu tar det ca 1-2 veckor innan kläderna är hemma hos mig, längtar!


~ Snön ligger tjock på gator och torg, julaftons morgon..

..eller vänta nu.. julen är redan över, för länge sen. Vi är snart i februari och nu bestämmer sig vintern för att komma. Är inte det lite sent?! Det tycker jag iaf! Jag menar jul och nyår, då man vill ha snö, det är redan över. Jag som trodde vi var påväg mot vår och sommar.. men inte alls. Snö, snö, snö, det är i princip det enda man har sett när man tittat ut genom fönstret idag.
Jag skojar inte när jag säger att jag kännde mig som en eskimå när jag var påväg hem. Jag kom pulsande i all snö med min lurviga luva uppdragen så man knappt såg ut, samtidigt som jag var vit av snö haha. Härligt?!
Men men, våren och sommaren kommer väl komma så småningom de med. Även fast det känns rätt så hopplöst just nu. Det är samma sak varje vinter, känns som en evighet till sommaren. Men poff så är det sommar och varmt och härligt!

~ Lite tjockis får man va, de hör till!

Vad kan vara bättre än en nybakad, kladdig och helt awsome kladdkaka när man sitter och pluggar? Hm.. de kan va svårt att slå skulle jag säga..


~ Monday

Blev en promenad både till plugget och hem idag, så jag har fått lite motion trots allt. Känns bra! Dagens projekt om man bortser från allt plugg blir att skriva ett cv. Ska föröka få ihop nått bra så jag sedan kan söka sommarjobb. Hade tänkt försöka på ica maxi, vi får se hur det går men man får väl hoppas på det bästa. Men innan jag börjar hoppas måste jag ju börja med mitt cv och det ska jag göra nu!

~ En ny termin väntar

Slutet på ännu en vecka. Imorn börjar vårterminen med nytt schema och några nya ämnen. Känns lite jobbigt att man ska lära sig alla nya tider nu när man precis har lärt sig dom gamla haha. (Men det ska jag nog klara av tror jag). Det första som händer imorn är att jag ska ge mig på rättskunskap, som verkar vara en väldigt bra kurs, så får hoppas att det stämmer!

Efter en riktig toppen kväll igår så har jag bara slappat och inte gjort något vettigt alls idag haha. Men det är rätt skönt det med måste jag säga. Känner vilken liten latmask jag har blivit, känns som om jag alltid pratar om att jag har slappat och inte gjort så mycket haha. Men men, får försöka bli ändring på det. Förhoppningsvis så kan jag börja träna ordentligt i slutet på veckan, och då blir jag förhoppningsvis fit for fight igen! (eller?)


~ Va gör vi?! Nu kör vi!!

Lördagskväll, nu väntas de paartey!!

~ 15:21

Tid, de är mitt största problem just nu känner jag, tiden räcker inte riktigt till när man vill ibland. Därför har de varit lite dåligt med uppdateringar under veckan, eller väldigt dåligt kanske man ska säga hehe. Men jag ska försöka bryta det här med för långa uppehåll, de börjar bli en trend känner jag och det är inte okej..

Har ägnat en delar av min fredag och lördag förmiddag för att rensa ur min garderob. Det gick knappt få igen dörrarna, så jag kännde att det var dax. Tre fullproppade papperpåsar fyllde med kläder blev resultatet. Så nu har jag plats för massa nya och fräscha sommarkläder! Kan de bli bättre?! 
Första sommarplagget för i år, köpte jag faktiskt igår. Blev en härlig sommarskjorta i en stark rosa färg från hm. 

 

~ 18:32

Chillkväll plus sleepover hos den beste, det är vad som väntar!


~ One tree hill ♥

Åå vad jag har längtat, idag kunde man äntligen se första avsnittet på säsong 9 av de bästaste one tree hill! Nörd som jag är så tycker jag det är lite sorligt att det är sista säsongen, men nån gång måste det ju ta slut. Som sagt första avsnittet är sett, nu är det bara vänta på det andra som kommer nästa vecka!


~ Man är inte alltid glad, ibland är man ledsen..

Ibland vill man bara gråta, gråta i floder och låta tårarna forsa ner för kinderna. Ibland vill man bara gråta som ett barn så tårarna bara sprutar. Ibland gråter man för man är riktigt ledsen och ibland finns det inte ens en anledning till tårar. Ibland måste tårarna bara få rinna..

~ Efterlängtad träning

Igår va mitt första och idag blev det mitt andra pass i bassängen på väldigt, väldigt länge. Har varit sjuk i princip hela hösten, vilket har innebärt ingen träning. Det känns helt underbart att komma igång igen, även fast det känns som man inte har en muskel kvar i kroppen och konditionen är helt usel. Men bara man får komma igång nu och börja träna igen så är man snart tillbaka där man sluta. Jag håller alla tummar i världen på att jag håller mig frisk nu. Har vart sjuk så det räcker för flera år framåt! Nu vill jag bara träna och träna, man blir så mycket piggare, på bättre humör och allt fungerar bättre. Man fungerar helt enkelt bättre som person skulle jag säga, iaf när jag pratar om mig själv!


~ Slut på latandet, nu börjar allvaret

Jag startade min morron med ett tandläkarbesök kvart över 7. Det var tufft att ta sig upp så tidigt kan jag lova haha. Och när man egentligen inte börjar förrän 5 i 10 känndes det lite surt att behöva ställa klockan så tidigt, men nu är det gjort iaf! Det gick bra och hade inga hål eller nått som tur var. Nu ska jag snart, eller snart och snart men om en timme ungefär, då blir det att dra sig mot skolan för första gången 2012.

~ Imorn drar det igång igen..

Börjar få lite smått ångest, imorn börjar skolan, vilket innebär massa nytt plugg.. vill inte!! Kan vi inte va lediga ett par veckor till!? Lovet gick lite väl fort!
Men jag får väl tänka så här: ju fortare skolan kommer igång, desto fortare går det till nästa lov och nästa lov och sen är det sommar. Efter sommarn börjar jag sista året, sista året som elev västerviks gymnasium. Då har man bara ett år kvar tills man tar studenten! Och sedan kastas man ut i vuxenlivet! Längtar verkligen dit!! Att bara få springa ut genom dörrarna och veta att man aldrig mer behöver komma tillbaka!
Men men, nu behöver jag kanske inte va allt för uppspelt, jag får se på det som är här och nu och konstatera att jag har gått halva tiden på gymnasiet och hur fort har inte det gått!? Vad är det då som säger att resten av tiden inte kommer gå lika fort, jag tror till och med det kommer gå fortare. Så jag får väl med andra ord tänka att ju fortare jag kommer börja, desto fortare kommer det ta slut!


~ Söndag

Idag har varit en väldigt lugn dag, typ som alla andra dar den här veckan haha. Framåt kvällen träffade jag min johanna, känndes som det var hundra år sen sist! Det blev prat, prat, prat och te med en hel del pepparkakor, alltså en mysig och trevlig söndagskväll.


~ Lördagsmys

Lördagskvällen spenderades med syster min. Blev god mat med räkor och till "snacks" blev de grönsaker med dipp. Tänkte försöka hålla ner på godsakerna nu efter julen. Men får väl se hur de går, jag som är en riktigt gottegris haha. Iaf så såg vi lite på gladiatorerna som hade nypremiär ikväll. Va mitt älsklingsprogramm när jag var liten, så var ju tvungen att se en liten stund för att se om det var lika bra som det var då. Måste erkänna att det var bättre när jag var liten, men det brukar väl va så, saker va bättre förr. Vi hann oxå med en film, den här gången blev det en drama, "I am Sam". Det var riktigt bra snyftfilm, som jag kan rekommendera!


~ Lite trött bara..

Sitter man uppe till 04:45 för att se JVM i hockey, då får man allt räkna med lite trötthet dagen efter. För det är precis så jag känner mig nu, trött! Men jag ångrar de inte, en bra match som sverige avgjorde och som gav dom guldet! Då vill man ju inte ligga och sova, även om matchen spelas på "andra sidan" jorden haha. Är det final så är de! Tycker det är lite mysigt ändå att slänga på tv:n mitt i natten för att kolla hockey, det var min mor och jag som satt bänkade i tvsoffan för att se sverige ta hem guldet!


~ 3/1

Mot blackstad för att fira vår snygging!

Happy birthday!


~ Mjukstart på veckan

Snacka om att jag har vart lat idag, har legat framför datorn hela dan och kollat glee, har knappt rört mig ur fläcken haha. Det är rätt skönt att bara lata sig och inte göra nånting, framförallt när man är ledig och efter en helt awsome nyårshelg!
Nu blir det nog ett par avsnitt till innan jag kryper till sängs, ha de gött!

~ 2012

Happy new year!
Vet att jag är lite sen med det (hehe) men kännde ändå att jag var tvungen att säga det, bättre sent än aldrig.

Mitt nyår firades i vimmerby tillsammans med dom bästa, vilket gjorde kvällen helt awsome! En toppen start på det nya året måste jag säga!


RSS 2.0