~ Skaka rompa

Idag har jag shakeat på både rumpa och höfter kan jag lova haha. Hängde med mamma på sh'bam, på förmiddan. För er som inte vet så är det en träningsdans, typ som zumba, fast mycket mer skaka höfter och rumpa och andra steg. Det var riktigt kul faktiskt. Bara få släppa loss och känna sig lite flummig, men så ska det va ibland haha!

~ Summertime 07/2010

-öland♥-

~ 19:53

Nu har jag käkat våfflor så dom nästan växer upp ur halsen på mig haha, men det var gott iaf! Känner mig också rätt stolt över att jag skickade in mitt svenska arbete, två månader försent hehe.. men nu är det gjort iaf! Känner att det kommer bli en helg med mycket plugg, kan behövas. Eftersom jag inte är hemma på lovet så måste jag jobba lite extra nu i veckan, men det är det värt! När jag ändå är igång och skriver så kan jag ju påminna alla om att jag åker till turkiet om precis en vecka, awsome!!

~ Biggest loser sverige

Har nyss sätt finalen av biggest loser. Vilka människor det finns, helt sjukt! Jag förstår inte hur man kan gå ner så mycket som 79 kilo, som vinnaren gjorde, det är grymt. Vilken kämparglöd att inte ge upp. Att väga så mycket som dom gör och lyckas gå ner så himla mycket, jag är så förvånad att de går! Jag tror det är omöjligt att förstå deras känsla att gå upp på vågen och inse att man nästan har gått ner halva sin kroppsvikt. Vilken prestation! Jag är så imponerad att man klarar av det och att man ens har självfortroende att ställa upp och vågar ta steget och ändra sin vardag. Självklart är det mycket stöd från andra, men ändå. Det är dom som är där, det är dom som kämpar och det är dom som når ett resultat. Jag var bara tvungen att skriva vilka jäkla fighters det finns och att jag är så imponerad! Det visar verkligen på att det aldrig är försent och att allt går bara man vill!

~ Fika med en tjeja

Min saknade mathilda edström kom hem från linköping idag. Så vi passade på att gå ner på tjejkvällen och ta gofika på tant grön. Munnarna gick i ett och det var inte svårt att förbruka några timmar vid det fikabordet. Jag tog sedan tillfället i akt med en runda i butikerna, kan väl uppskatta att det tog en kvart att glida igenom allt. Som vanligt. Så vill man att det ska gå fort och att det fortfarande ska finnas pengar kvar i plånboken så är det bara besöka västerviks lilla centrum haha.
va kan vara bättre än en god chokladkaka med jordgubbe?

Smile to the world, and the world will smile back to you


~ My weekend

Hej på er, hoppas ni haft en bra helg! Själv har jag mest njutigt av det fina vädret, men ockås gjort annat trevligt, så har inte riktigt haft tillfälle att sätta mig vid datorn. Men nu sitter jag här. Tänkte dra en liten kort sammanfattning av vad jag har hittat på under min lördag och söndag. Jag kan ju i och försig börja med att berätta om fredagskvällen, vi var ju som sagt på 18-års fest. Hade en jätterolig kväll med många människor, inget nytt folk tror jag, men många som man inte sett på länge, eller pratat med snarare, så det var kul! Men det var ju också många kändisar som gjorde kvällen till toppenkväll.
Om jag ska fortsätta på min lördag. Jag var ju då lite smått sliten när jag klev upp ur sängen på morgonen, men det var inte så farligt faktiskt. Lite lagom sådär. Jag spenderade väl den största delen av min dag ute i solen, med förhoppning om att få lite färg ..tror inte jag lyckades så bra dock haha. Men det var härligt att bara va ute. Framåt kvällen blev det massa godis och film med familjen, mysig lördag helt enkelt.
Dagen idag har jag ägnat åt naturkunskap, känndes som det behövdes med tanke på provet som väntar på tisdag. Jag hann också med ett träningspass i bassängen, känndes bra att röra lite på fläsket haha.
Ja det var min helg det, måndag imorn, bara två veckor till lovet, gött!
några härligt suddiga mobilbilder från en solig lördag

~ 15:46

Dagen som började med ett uselt matteprov blir bara bättre och bättre. På lunchen tog jag med mig natta ner till stan där det blev glass i solskenet. Vädret är ju bara helt underbart, jag blir så glad! Jag fick med mig ett par svarta byxor och ett halsband hem, som förhoppningsvis kan komma till användning under kvällen. Nu fixas det och grejas i väntan på ett gäng tjejor. För ikväll blir det 18-års fest!!

~ Turkiet, 17 dagar kvar!

Nedräkning för varje dag som går. Fredag om två veckor bär det av mot varmare breddgrader, turkiet! Kommer bli mer än awsome!
Enligt bilderna så känns det som vi kommer trivas rätt så bra där nere bland sol och värme, eller vad tror ni?
-fritidsresor.se-

~ 16:53

Den som roar sig med att banka i mitt huvud får gärna sluta nu, huvudvärk är inget jag trivs med. Har tagit en huvudvärkstablett så får väl hoppas att den kan ta död på den jäveln som envisas med att plåga mig.
Nu blir det lite vila innan jag drar på årsmöte vid 7, jippi..

~ Saknar min sommar!

Imorn drar det igång en ny vecka igen, det går fort som bara den, men det är rätt skönt. Längtar sjukt mycket till sommaren! Vill att det ska bli sommar här och nu! Men det är ju "bara" 13 veckor kvar nu! Det bara kryper i mig när jag tänker på sommar, det är så underbart! Sol, värme, bad och massa härliga människor! Kan det bli härligare, nä jag tror inte det!
Bild från noll11jag säger bara sommar!!

~ 01:13

Lördag: Vi har spenderat största delen av dagen hemma hos morster med familj. Fick väldigt god mat, va några tacobiffar, tzatziki, klyftpotatis och sallad, mums! Har även lyckas få ner en del onyttigheter, såklart haha. Annars har vi bara umgåtts, pratat och haft en allmän trevlig lördag. Det var rätt skönt att inte ha något speciellt inplanerat och bara ta det lungt. Sånt som behövs ibland. Hoppas ni haft en härlig dag ni med! Men nu börjar jag känna mig lite trött (sov nog för länge imorse haha) så ska nog krypa ner under täcket och sova några timmar, nattinatti!

~ Mysfredag med syrran & mamma

B&J och godis, tummen upp för en härligt tjockisfredag!

~ Ibland går det bättre än man tror

Den där känslan man får när något går riktigt bra, när man överträffar sina förväntningar och när man känner att man faktiskt kan lyckas, den känslan fick jag på simträningen idag. Det var en härlig känsla som jag inte haft på väldigt länge. Det är just sån här tillfällen som påminner en om varför man faktisk har simmat i så många år!

~ Picknick vare

Jag måste bara få säga det en gång till, snacka om vårkänslor, om jag inte till och med ska säga sommarkänslor. Med en glass i handen, solbrillorna på och skinnjackan uppknäppt, jag menar hur härligt är inte det!
När det sedan väntade en solig fika inne i slottsruinen med brudarna emelie och natta blev dagen bara så underbar!
Det var lite blåsigt dock, men för att vara den 13 mars kanske man inte ska klaga när det är 15 grader i skuggan och lite blåst, nae.. jag kan nog stå ut med lite blåst om värmen fortfarande kan hålla sig på min sida.

~ Vårkänslor så det bara sjunger om et

Soligt, blå himmel och en temperatur på 15 grader, underbart väder! Nu väntar picknick med några brudar, kan det bli en bättre studiedag?

~ Ett steg närmare de framtida körkortet

Igår tog jag äntligen tag i mitt liv och gick till körskolan och skrev in mig, det var på tiden kännde jag. Var på ett litet infomöte om teorikursen också. Så nu är jag uppskriven på det och kommer spendera dom närmsta 7 måndadseftermiddagarna med teori på körskolan. Nu är det bara köra och hoppas att ett körkort kan bli mitt nån gång i sommar!

~ Söndag

20-års fest och kombinerad 50-års fest, inte varje lördag man får gå på sådana festligheter. Blev en fest med många steg på dansgolvet, många skratt och många grymma människor såklart! Awsome lördag, men som också har satt sina spår tills idag. Men så länge man har haft kul så är det inget att klaga över, man känner sig som man förtjänar, sleten. 

Snart peppar jag sponsorsim, eller inte haha.. för ni som inte vet vad det innebär så ska man fixa sponsorer som sponsrar antingen med pengar per meter eller med en fast summa. Sen har man en timme på sig att simma så långt man hinner. Så mellan halv 7 och halv 8 kommer jag alltså ligga i bassängen och bara simma, simma och simma..


~ 14:32

Hej på er! Hoppas ni inte tröttnar på mina uppdateringssvackor, som just nu drabbar stora delar av min blogg haha. Får väl dra min vanliga ursäkt och för femteelfte gången säga: ska försöka hinna med så gott jag kan och hitta lite tid då och då. Idag kunde jag iaf hitta en lucka, så ni kan få ta del av lite onödig fakta från gårdagen och dagen haha.

Gårdagen fyllde jag upp med skola, arbetsintervju och en tacokväll med supertrevligt folk hemma hos emelie. Arbetsintervjun var inom äldreomsorgen. Fick komma dit och prata och försöka framstå som en rätt person för arbetet. Jag hoppas jag lyckades och att det räcker till en plats som sommarvikarie, det skulle va grymt!
Framåt kvällen blev det som sagt en tacokväll med massa tacos och glada människor! 

Idag står det 20-års fest på planeringen. Som emelies respektive (haha) blev jag medbjuden till en kväll som jag tror kommer innehålla mycket roligheter. O det kan man ju inte tacka nej till, eller hur?! Så ikväll kör vi! Tror det kmr bli awsome!
Ska återvända hem till emelie lite senare för att piffa och fixa lite. Nu sitter jag här nyduschad och försöker klura ut vad jag ska ha på mig. Inte lätt kan jag säga..

~ Grey's anatomy

Om det är nån som taggar nu så är det jag kan jag lova, för om 10 min börjar det äntligen, grey's anatomy!!


~ 15:56

Nu har jag varit duktig och pluggat lite, första gången på två veckor skulle jag tror hehe, inte bra.. Snart ska jag kasta mig på cykeln och trampa ner mot hr för lite resturangmatlaging. Vi får se vad vi lyckas åstadkomma den här gången, hoppas det blir något gott iaf! Efter det hade jag tänkt göra emelie sällskap borta i lägenheten och samtidigt träffa lite andra människor. Lutar nog åt en trevligt kväll!

~ Choklad-kexchoklad eller kexchoklad-choklad?



~ En hund, en syster, en kamera




~ Godmorron alla solstrålar!

Jag ska snart bege mig mot hummelstad för att träffa min kära mormor och morfar. Kameraväskan står redo, humöret är på topp och solen är precis på sin plats!

~ På fredagsmenyn: sushi

Nu har vi invigt den nya och första sushi resturangen i stan. Riktigt god fredagsmat måste jag säga! Innan har jag inte riktigt varit säker på om jag verkligen tycker om sushi eller inte, men ikväll fick jag det bekräftat, det är supergott!


~ Fattigt med inlägg

Ni undrar kanske varför, men det är såhär att jag delar rum med min syster. Eller det är väl snarare hon som delar rum med mig. Och då får man ju tyvärr stå ut med att hon går och lägger sig mycket tidigare än mig. Vilket gör att jag inte kan sitta vid datorn på kvällen som jag burkar. Så där har ni förklaringen varför det är dåligt med uppdateringar. Visst jag kan väl inte bara skylla på det, men dagarna är rätt fullspäckade så det är ju på kvällarna man har tid tyvärr.. Det har iofs inte hänt så mycket de senaste dagarna, livet rullar på som vanligt och man undrar för varje dag som går vart tiden tar vägen.

Nu blir det att mosa upp sig framför tv:n, ha det gött så länge, så får jag se hur många inlägg jag kan lyckas klämma in under den kommande veckan!

RSS 2.0