~ 31 maj 2012 - del 2

Jag tänkte bara ta mig en snabb visit här och säga att jag har haft en underbar 18-års dag! Efter min fotmassage och toppen frukost imorse åkte jag till skolan och gjorde muntligt np i engelska. Sedan drog jag mig hemåt igen för att fixa och dona inför släktmiddagen. Så klockan fyra kom släkten, eller en del av den (mormor och morfar, farmor och farfar). Och som en suprise på det dök mina fina tjejer johanna och josse upp och gav mig tårta, bakelser och 18 hg godis! Ni är grymma tjejer♥ Så jag fick både några extra gäster och några extra presenter, det är alltid härligt. Nu är min mage både fullproppad med en god buffé, god tårta och gott godis. Som sagt, dagen har varit toppen! Nu är de det roligaste kvar i helgen, fest och krogen!

Bilder från dagen dyker kanske upp imorgon eller under helgen, för nu ska jag njuta av den sista delen av min födelsedag! Vi ses hörni, ha de gött!

~ 31 maj 2012 - del 1

Uppvaktad med presenter, blommor, godfrukost och fotmassage, fylla år de skulle man göra varje dag!

~ 1 dag kvar

Jag spenderar nu mina sista timmar som 17-åring, som minderårig, som barn. Fy fan va gött!
Imorn kan jag stolt kunna vakna och känna mig som en vuxen 18-åring, det är sjuk vad tiden går fort!
Så imorgon öppnas dörrarna till många nya möjligheter, att gå på krogen, ta körkort, fatta egna beslut utan mälsmans godkännande, beställa resor och andra saker, sitta kvar på restauranger efter klockan 22, köpa trisslott, spela på lotto, få lättare att skaffa sommarjobb/jobb.. japp o där har nog dom flesta av er slutat bry er, för egentligen är det ju inte så speciellt med att bli en dag äldre. Eller?
Fast å andra sidan så kommer det va rätt så gött att komma ut på krogen och möjligheten till att ta körkort, så okej ändrar mig nog, det är visst speciellt! Nu ska man ju räknas som vuxen i samhället helt plötsligt. Men det där med seriös vuxen 18-åring kanske va att ta i, bara för man fyller 18 så behöver man väl inte alltid bete sig som en vuxen, right?

~ 15:36

Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka från min lilla paus. Man kan säga att det varit ganska mycket att göra dom senaste veckorna och så har det varit så underbart väder! Men idag tog jag mig tid till att säga att jag lever iaf haha. Jaa, vad kan jag säga om dom senaste veckorna.. jag har fått sommarjobb på rosavilla, så det känns väldigt bra! Jag har försökt vara ute så mycket som möjligt för att få lite färg i solen, så brännan börjar väl komma fram som tur är. Jag har varit och kollat på balen och alla fina människor (bilder från det kommer). Annars har jag väl umgåtts med trevliga människor, grillat, sett eurovision, ätit glass, badat i poolen hos min kära mormor och morfar, och framförallt njutit av den sommarvärme vi har haft! Det är väl i princip det som hänt. Nu är det full nedräkning till torsdag, för då blir jag 18!!


~Härliga härliga sommar~

~ Haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt folk som oss..

Har man väldigt bra fantasi eller är man bara lite speciell om man kommer på att putsa en spegel och en byrå med en nagelfil? Måste va bra fantasi va? haha. Emelie och jag fick för oss den geniala idén om att måla om hennes spegel och byrå. Så istället för lite sandpapper så gav vi oss på nagelfilen, och det gick lika bra det kan jag säga haha. Möblerna fick sedan lite blå och vit färg, riktgit söta faktiskt. Men vi höll nog på i runt en halvtimme innan vi fick upp spegeln på väggen, sen insåg vi att den blivit en aning sne. Då slet jag fram lite silvertejp och satte på baksidan, höll bara ett tag tyvärr, sen åkte den ner. Men men inga sura miner här inte, man får ta itu med problemet efter dom kommer. Tillslut fick den ta plats på den söta lilla byrån. Det blev iaf ett mycket bra resultat. För vi om några ska väl lyckas med resultatet, händiga brudar med mycket fantasi och energi.
Så är det nån annan som vill ha hjälp med att piffa upp möblerna med lite färg så slå en pling haha.
Nä nu ska jag allt sluta upp med mitt flummiga jag och gå och lägga mig, godnatt på er!

~ Helt okej måndag

Skönt att man slutade efter tyska np:t, 20 i 11, när man vanligtvis slutar 4. Nu städas det galet hemma hos emelie, bättre start på veckan är svårt att få!

~ 19:59

Idag tog jag tag i mitt eländiga plugg som har legat och väntat på mig i flera veckor. Så nu kan jag stolt pricka av tre arbeten från listan, fan vad skönt! Förhoppningsvis gjorde jag några lärare glada också haha. Nu återstår bara massa annat plugg, love my life ..sometimes..
we♥it

~ Beautiful colour, beautiful taste


~ Spontantrip till linköping

Vi tog en snabbsväng till linköping förut. Jag behövde byta ett par shorts som jag köpte förre gången jag var där. Dom flesta har väl säkert hört historien om dom haha. Men för er som inte har det så vart det alltså så att jag köpte ett par shorts på gina. Jag provade ett par i provhytten som satt helt perfekt, men sen bytte jag bara shorts för dom var lite för trasiga (det var slitna shorts). Jag tog i samma storlek och allt. Men när jag kom hem var dom jättestora och satt inte alls bra. Typiskt alltså.. Så det är de jag har fixat idag, ett par shorts som sitter bra. Så nu kan jag vara glad över det iaf. Jag köpte också med mig en bikini hem. Har letat överallt men inte hittat nått. Men så hittade jag en på hm. Hade ett presentkort på 100 kr ockå, så det var lika bra att slå till på ett köp.
Dagens inköp blev alltså en bikini och ett par bytta shorts, nöjd!

~ Kycklingrulle med kebebsås

Mätt och belåten inför kvällens hockey, sverige - ryssland!
Ha en bra fredagskväll gott folk!

~ Let the rainy days know how beautiful they are..

Åå bara önskar ni kunde va mina!

~ Kul att man bara får se halva program..


~ Np och halsont, precis vad jag har väntat på..?

Nu är engelska np klart, skönt! Hade listening och reading imorse, gick väl inte toppenbra men nu är det gort iaf, bara det muntliga kvar.
Nu sitter jag här hemma trött och lite lätt irriterad. Jag har lyckas skaffa mig en uppsvullen hals och troligtvis lite feber, inte vad jag hade hoppats på.. Dagens problem blir att hitta nått jag kan äta. Är inte så lätt nät halsmandlarna är uppsvällda som två pingisbollar haha.

~ Trött på livet

Sitter här med gråten i halsen och ångesten stigande inombords. Fan.. man ska hinna med så mycket och samtidigt kunna prestera och lyckas. Men en sak jag inte förstår är hur?! Hur ska man hinna med allt när det ramlar in fler och fler uppgifter varje dag?! Just nu är jag bara så jävla trött på allt som har med skolan och göra. Pressen och ångesten ökar för varje dag! Är de det som är meningen elr? Tydligen! Man ska må dåligt och känna sig deppad på grund av skolan. Jag vet att många säkert tänker: "Du har valt en sånt program, så klaga inte". Men saken är den att även om man går samhäll för att man vill lära sig något och lyckas med betygen, så betyder det inte att vi inte har någon gräns när det säger stopp. Jag har nått den gränsen för ett tag sen och nu är det verkligen i botten, orkar verkligen inte mer!
we♥it

~ 14:47

Det är sjukt vad helgerna går fort, redan söndag. Min lördagskväll var toppen måste jag säga. Var först på min systers dansuppvisning nere på bryggaren. Sedan hamnade jag hemma hos fille på 18-års fest, det var väldigt trevligt. Synd bara att man inte är riktigt 18 än eftersom alla (nästan iaf) drog till palle. Men vi lyckades med en bra avslutning på kvällen ändå, hemma i emelies lägenhet (förstås haha).
.
Nu sitter jag här hemma igen, hade planerat att åka hem tidigt, men varför stressa kännde jag. Planer är bara onödiga, det är bättre att ta det som det kommer. Målet med dagen är att få nått gjort inför idrottsprovet imorn, så nu ska jag ta tag i mitt och börja läsa lite. Hörs!

~ Fullspäckad dag

Har varit full upp hela dan idag. Som ni säkert har läst redan så hade jag min första körlektion idag. Det gick faktiskt ganska bra för att vara första gången. Jag körde inte över någon och bilen var hel när vi kom tillbaka haha. Det var ju lite speciellt att köra en annan bil, men det gick ändå. Och det som är bäst är att man klart och tydligt får veta vad man ska göra och varför. Så nu är sju till körletioner inbokade, får vi se hur det går.
Dagen fortsatte sedan men skola, såklart. Där gick det i ett, enda fram till klockan fyra. Sen var det bara hem en snabbsväng och sedan vidare till claséns bil för en garage lektion. Väl hemma igen blev det lite pluggande till np:t imorn, engelska usch..
Men nu äntligen ska jag slänga mig i soffan, det känns skönt kan jag lova!

~ Påtal om rabarber

Blev av någon konstig anledning bara sugen på rabarberkräm när jag låg ute och solade. Bara sådär haha. Vi har ju faktiskt ett hörn med rabarber i trädgården så jag tror det var dom som gjorde det haha. Så jag slet av några rabarber och gick in och fixade lite kräm med rabarber (såklart) och äpple. Blev väldigt gott faktiskt. Vet inte när jag gjorde kräm sist, men idag hände det haha!

Viktigt meddelande!:
Imorn förmiddag väntar min första körlektion, så jag kan ju passa på att varna er om att jag kommer sitta bakom ratten mellan halv 10 och halv 11. Vill ni inte ta några risker: stanna inomhus!
Haha nädå, får hoppas på att det går bra och att jag inte kör över någon/något. Börjar bli lite smått nervös, men det ska nog gå bra. Hoppas jag.. haha
.
Men nu ska jag sova iaf, så att jag är pigg nog att bromsa för alla förbipasserande imorn, godnatt på er!

~ Hej sommar!

Sol och värme, snacka om underbart väder alltså! En hel dag med strålade solsken och jättevarmt, sommarväder här! Det är så himla härligt att kunna gå ut och lägga sig lite i solen igen. Klockan är snart sju och termometern står på 18 grader, det är helt okej!

~ 23:46

Idag har jag hållt på och grejat i mitt rum hela dan. Shoppade ju lite nytt i linköping. Så nu har jag möblerat om, bytt lite möbler och piffat lite. Det blev riktgit bra, är nöjd!
.
Har ju inte nämt nått om gårdagen, vet inte om det är någon idé för den delen haha. Trodde för att ögonblick att valborg skulle bli awsome. Men det blev mindre awsome när vi insåg att alla som fyllt 18 drog till palle, och där stog vi kvar ..utan fest. Känndes som vi var dom enda i hela stan som inte kom in. Med andra ord så var kvällen inget vidare. Känndes som det aldrig riktigt började. Visst jag ska väl inte bara sitta här och vara en surmupp, men det är sant haha.
Men men, det kan ju inte bli lyckat varje gång. Jag får väl iaf ta och säga att det var trevligt att träffa lite trevliga människor en stund. Det bästa var väl egentligen stunderna hemma hos emelie, innan och efter, för vi hade kul iaf haha! Hoppas ni har haft en awsome valborg!

RSS 2.0