Bye Sweden!

Snart sitter vi på flygplanet, påväg ner mot varmare breddgrader. Incheckade och klara sitter vi nu och väntar på att gå på planet. Räknar ner varenda minut, för vid kl 8 är de vår tur att lyfta och åka iväg! Ha de så underbart här hemma i kylan så ses vi om en vecka! Bye!


~ Teneriffa here we come!

Känns som att jag har stressat runt hela dan, framåt tillbaka till skolan på lunchen, pluggat, städat, äit och allmänt stressat runt. Men nu börjar jag känna mig ganska lugn. Väskan är färdigpackad och jag är redo för att spendera en vecka nere i teneriffa. Vi ska snart ta vårt pick och pack och åka ner till göteborg. Flyger kl 8 imorn bitti, så spenderar natten hos pappas bror med familj. Nu börjar det kännas att man verkligen ska åka. Tänk imorn vid den här tiden, då är vi nere bland sol, bad och värme. Helt undebart! Tanken på en varm och härlig dag nere på stranden kan jag ju säga var min räddning när jag kännde hur kallt det var imorse. Just nu känns det som att jag inte hade klarat en dag till här i kalla viken och sverige. Så den här veckan ska bli grymt skön! Tänker njuta av varenda minut! Och för er som inte ska någonstans under lovet så kan jag ju säga att ni får ha det grymt bra här med! Även om värmen och solen inte riktigt finns på plats. Men som sagt ni får ha en toppen vecka här hemma!
Nu sätter vi kurs mot göteborg och landvetter! Ha de gött!
                                                              ~Turkiet '12~

~ Sweet pink

New in! En söt och rosa resväska - nu kommer jag lätt va snyggaste på flygplatsen!

~ Swim 4 life

I helgen har det verkligen varit fullt upp med simningen. Igår var jag, emma och johanna på tävling i oskarshamn med våra simbarn. Det blev en heldag, var inte hemma förrän halv 12 på kvällen så man var rätt så trött. Men det gjorde inte så mycket, vi hade riktigt kul och alla simmare var superduktiga! Vi hade det lite stressigt i början, 23 simmare att ha koll på, sena anmälningar och en del missförstånd. Så lite stressigt blev det, men det löste sig till slut. Jag måste säga att det blev en riktigt lyckat lördag i oskarshamn! Jag är iaf nöjd! 
Sen idag så har jag spenderat dagen i simhallen med simgrupperna. Det har fungerat väldgt bra det med. Det är så kul att se att alla faktiskt utvecklas och har blivit riktigt duktiga. De känns det så bra, får bara hoppas dom känner likadant. Men efter helgens alla lyckliga leenden och stolta simmare och föräldrar så tror jag att dom flesta är nöjda!

~ Tea & Chocolate

Onsdagsmys! Men utan grey's anatomy.. får istället bli lite galenskaper med erik och mackan!
 
 

~ Someday i'm going to be free and i'm going to travel the world

Resa, jobba utomlands, bli volontär, se världen och träffa nya människor.. Åå det bara kryper i kroppen på mig, vill bara flytta någon annanstans, till något nytt ställe, kanske till något annat land, prova något nytt och upptäcka massa nya saker. Har suttit och tittat på olika volontärarbeten nu i flera timmar. Det finns så mycket man kan göra och så mycket man VILL göra! Allt från att ta hand om världens alla djur, till att hjälpa barn med skolan och utbildning. Dom enda orden som går i mitt huvud nu är vill, Vill, VILL!! Det skulle vara så himla häftigt att få åka iväg och se massa nya miljöer och platser. Samtidigt som man faktiskt hjälper till. Känslan av att kunna hjälpa någon/några andra och dessutom få vara med om massor av nya upplevelser och ha roligt, det kan ju inte bli bättre! Nackdelen med denna typ av arbete är det kostar väldigt mycket. Men det skulle helt klart att vara värt att jobba massor hemma, bara för att kunna vara med om en sån här upplevelse. Jag tänker fortsätta drömma och hoppas på att det någon gång kan gå i uppfyllelse. Mitt mål är att under 2013/2014 kunna åka till något annat land och jobba som volontär. Men vi får se hur jag lyckas med det!

~ Good night and sleep tight

Nu har jag konkat möbler och flyttat om i mitt rum, för imorn ska det bytas fönster. Kan ju inte säga att det känns så jättepeppt att två fönstergubbar ska klampa in genom dörren vid sju imorn bitti. Och det är inte bara in genom ytterdörren, utan dom ska också in på mitt rum, vid sju ..SJU på morgonen! Det känns som det är liiite väl tidigt. Men man ska väl inte klaga, dom gör ju bara sitt jobb + att jag får ett nytt och fräsch fönster. Så ska väl va nöjd ändå. Med ett leende(hehe?) på läpparna sätter jag nu klockan 06.00 och säger godnatt. Nu ska jag försöka sova min skönhetssömn. 

~ Enjoy life, be happy

                                                               ~Summer of '09~

~ Hey monday!

Mina måndagar brukar vanligtvis bestå av en 50 min lektion, men idag hade jag turen att vara helledig! Gött!!

~ Travel around the world and visit a lot of beautiful places

Sitter och tittar på bilder från hotellet i teneriffa, och jag kan ju utan tvekan säga att resfebern bara växer och växer! Det ser så mysigt och så himla härligt ut. Hittar inga ord för hur skönt det ska bli att komma bort en vecka. Sol, bad, värme och ledighet, vad mer kan man begära en höstlovsvecka!?
Nu är det drygt 10 dagar kvar, längtar!!!
         
ving.se           

~ The worst thing about sunday is knowing tomorrow is monday

Känslan just nu: ge mig lov och ledighet!!
 
Söndagsångesten och tröttheten börjar ta form. Därför startade jag denna söndag med en god och härlig frukost och en riktigt bra film framför tv:n. En sån här perfekt start på en integöranågot-söndag. Skulle kunna spendera hela dagen så, att inte göra nånting alls. Men de går tyvärr inte, det är söndag vilket innebär simgrupper. Idag ska vi träna på livräddning, så det kan nog bli ganska spännande och kul ändå. Så nu ska jag bara slänga i mig nått att äta, sen blir det simhallen resten av dagen. Have a nice day!

~ For beautiful lips, speak only words of kindness

New in! 
Mörkrött läppstift, snyggt och mycket användbart!

~ Sunny saturday

Var och körde ett riktigt jobbigt träningspass i förmiddags, body attack hette det. Det var riktigt roligt, man var helt slut efteråt! Det var ungefär som aerobic, med massa kondition och styrka. Som sagt väldigt roligt! Något jag kan rekommendera om man gillar att svettas, gillar att va trött efter träning och att ha kul!
 
Min första träningsvecka gick bättre än förväntat faktiskt, lyckades få in 5 pass + lite annat. Så det känns som en bra start, ska bara försöka hålla i det nu!

~ Friday

Långlunch och en fredagsfika med en efterlängtad vän, så har min fredag sett ut än så länge. Fick äntligen träffa min älskade mathilda, för fösta gången sedan i juni. Ni kan ju bara gissa vad mycket vi hade och prata om, det var  allt mellan himmel och jord. Precis som det ska vara.  Så vi startade med en riktigt god lunch på pause och fortsatte sedan med fredagsfika på café kannan. Riktigt trevlig dag och mycket bra start på denna helg.
Men dagen är inte slut än, ska snart hämta emelie för att sedan fixa lite mat och äta lite gott. Sedan får vi se vart kvällen slutar, som planerna ser ut nu så blir det mys hemma hos emelie.

~ Grey's anatomy - let's hope for a happy ending

Nu är det drygt en halvtimme kvar. Har längtat ända sedan jag såg eftertexterna rulla på det sista avsnittet av såsong 8. Men nu ska jag/vi inte behöva vänta längre, för ikväll, ikväll smäller det. Kl 21:00 börjar det jag väntat på sen i våras, Grey's anatomy!! Gott tilltugg är fixat, och sällskapet är på plats, nu är det bara vänta på att klockan ska bli nio!

~ Train insane or remain the same

Efter drygt ett halvårs uppehåll från allt vad träning innebär så ska jag nu ta tag i mitt liv. Var och fixade ett årskort på tjust rehab förut, så nu jäklar ska här tränas! Första passet väntar ikväll, 19:20 kör jag ingång med body balance. Får se hur det går, men träningsvärk får jag nog räkna med!

~ Why is monday so far away from friday and friday so close to monday?

Då var det måndag igen.. helgerna går lite för fort tycker jag. Men jag kan iaf trösta mig med att det har varit en bra helg. Får tacka alla trevliga människor som gjorde lördagskvällen till en bra kväll! Söndagen spenderades som vanligt i simhallen med alla simgrupperna. Och nu är det som sagt måndag igen och ska snart dra mig mot skolan för min första och enda lektion idag. Hoppas ni haft en bra helg!

RSS 2.0