~ Time to sleep..

Torsdagsmys med chokladfondue, massa god frukt och film, tack för en trevlig kväll natta!
 
 
Men nu är det dags att krypa ner i sängen, godnatt godnatt!
 

~ Summer ♥

Sol och bad, sena nätter, grillning, festival, vänner, nya människor, nya upplevelser och massa galenskaper,
ge mig sommar NU!!!!!
 
 

~ If you want to be happy for life, plant a tree..

Handlat hem lite nya grejer till min lilla vän, blev två skal och en extra lång sladd till laddaren ( på tre meter!!)
 

~ Friday 15:10

Gick på lov en dag tidigare, så idag var jag helledig, riktigt skönt! Nu väntar över en veckas ledighet från skolan! Känner att jag verkligen behöver det just nu.
Idag har jag hunnit starta dagen med en runda på stan med emma. Var så länge sen vi sågs så kände att det var dags nu. När vi ändå var nere på stan så passade jag på att köpa ett par svart byxor, för oturligt nog så gick mina andra sönder igår. Har jag haft svarta höga byxor från pieces ett antal omgångar nu, men dom är enligt mig inte så bra och blir förstora och går sönder direkt. Så idag bestämde jag mig för att testa något nytt. Köpte ett par höga jeans/leggings från drdenim, har hört att dom ska vara väldigt sköna och bra. Så nu hoppas jag på det bästa. Förutom byxor fick jag också med mig en mascara och en hudkräm hem. Det var verkligen behövligt, började bli ont om det. Vi hann också få i oss en lunch inne på hörnan. Jag tog en sallad med räkor och kyckling med massa annat gott. Bra start på detta lov!
 

~ Yummie!!

Semlans dag idag. Trodde jag skulle bli utan semla, har varit fullt upp hela dagen och kännde att det var ganska kört med att hinna med att baka. Men när jag klev innanför dörren efter träningen så lukta det nybakat, och där stog semlorna färdiga och fina och bara väntade på mig! Så underbart!
 
Tack bästa mamma för att jag också fick mumsa i mig en semla på denna dag! Den var riktigt god!
 
 

~ 9/2

Igår var det dags för tävling för mina simmare, solkustsim. Den här gången var det på hemmaplan, vilket gjorde det lite extra roligt. Det gick riktigt bra för allihop och jag är verkligen jättenöjd med deras prestationer. Det är så roligt att se hur alla utvecklas. Framförallt när man vet att man själv har varit delaktig i deras utveckling. När dom kliver upp ur vattnet och skiner som solstrålar så kan man inte bli annat än glad. Det är så himla roligt! Att nå sitt mål och känna att det har gått bra, det är så härligt. Det är just dom ögonblicken som gör det extra roligt att vara tränare. Så det var en lyckad tävling med många bra tider och många glada miner. Så jag hoppas alla är nöjda med sina prestationer, det är jag övertygad om att alla vi tränare är iaf!
 
                                                              ~ Turkiet 2012 ~ 

~ Thailand

Nu är resan bokad!!!
Istället för ett vanligt julfirande hemma i kalla sverige så har vi nu bestämt oss för att ändra på traditionen i år och åka ner till varmare breddgrader. Mellan 24/12 - 10/1 kommer vi befinna oss nere thailand, där vi förhoppningsvis kommer kunna njuta av massa sol och bad. Tillsammans med mamma, pappa, syrran, mathilda och våra grannar, jens, camilla, samuel och erik kommer jag sitta på planet ner mot thailand på julafton. Låter helt underbart! Är så avis på alla som är nere i thailand nu! Men om 319 dagar ( var tvungen att kolla haha) så är det äntligen min tur! Och jag kan säga det redan nu: det kommer blir grymt! 
 

~ Finding the perfect prom dress - Check!

Jag får ta och ursäkta min frånvaro, men det har varit sjukt mycket att göra dom senaste veckorna, skolan tar verkligen död på en. Det här är nog första gången på väldigt länge som jag både har tid och ork att sätta mig här. Men nu är jag back on track!
 
Min helg har iaf varit toppen! För den spenderade jag i stockholm tillsammans med mamma och moster marina. Syftet med resan var att hitta en balklänning och det gjorde jag utan problem. Vi hade inte ens varit i stockholm i en timma när balklänningen var betald och i handen på en lycklig tjej. Snacka om tur, första butiken vi gick in i och första klänningen jag provade. Den var precis som jag hade tänkt mig och den satt perfekt. Det var inget att tveka om, utan det var bara att slå till. Så efter en timma i stockholm så hade jag hunnit köpa den perfekta klänningen till balen. Inte dåligt för att vara mig. Så eftersom vi klarade av vårt ärende redan på fredag eftermiddag hade vi massor av tid till annat. Vi har fika, ätit god mat, shoppat massor och haft det riktigt trevligt. Förutom klänning så hann jag också med att köpa sjal, väska och smycken till balen, så himla skönt att ha det gjort! Började känna mig lite stressad, men nu är det äntligen gjort! Så nu jag kan väl bara tacka mamma och moster för en jättebra helg i stockholm! Har haft jätteroligt och det bästa av allt är att jag köpte en jättefin balklänning!
 
Köpte även dessa gobitar:

RSS 2.0