~ Min hals och jag är inte riktigt överens..

Varför har jag börjat få ont i halsen för!? Tjejmilen är på lördag, det här är inte okej! Jag ser verkligen fram emot helgen, så hoppas inte det här ska behöva förstöra nu.. men får väl knarka halstabletter och stoppa i mig mycket vitaminer och hoppas på att det blir bättre!
Efter en lång och kallt dag i plugget så tyckte jag att jag behövde en rikitg slappkväll framför tv:n. Så efter att övningkört lite med min mor mysade jag ner mig i soffan med några koppar te och digestive-kex, samtidigt som jag kollade på halv åtta hos mig och robinson. Och om jag känner mig rätt så kommer det bli många såna här   te-kvällar nu när hösten är på ingång. Det hör lixom till tycker jag, elr vad säger ni?

~ Tacokväll

Denna regniga tisdag avslutades @ emelie och beccas place. Vi bestämde oss för att dra en efterlängtad tacokväll, bara umgås och snacka lite skit. Tacos och ett gäng brudar är precis vad som behövs för en lyckad kväll (och lite godis förstås haha). Tack brudar för ikväll!
Godnatt!


~ "Vart lagar ni maten då? I trädgården!"

Ahh.. börjar känna mig lite smått desperat, har suttit och kollat på massa recept, och vill bara baka och laga massa mat, nu!! Visst, ni kanske tycker jag låter lite knäpp, men när man har varit utan kök sen i början av sommaren så blir man lätt lite konstig haha. Det ska bli så kul att se resultatet sen när det är klart! Man ser ju redan nu att det kmr bli riktigt snyggt! Så jag går bara här och väntar, ska bli så skönt när man kan börja laga mat och baka som en normal person igen haha. Kokplattan, grillen och diskbaljan har nog varit våra närmsta vänner i sommar skulle jag tro haha. Men vi har klarat oss väldigt bra ändå tycker jag, och fått ihop goda middagar ändå(elr rättar sagt, min mor haha). Men vi får väl hoppas på att köket snart står klart, för då vet jag iaf en som kmr stå där med receptboken i högsta hugg ..jag haha.

~ Saturday night..

Härligt folk, grym musik, dans och studsmatta! ..lite så kan man sammanfatta gårdagen. Efter en lugn lördag förövrigt så bestämde jag mig för att hänga på mathilda och nicko till andré för lite festande. Måste säga att det var ett smart val, kvällen blev awsome! Träffade många trevliga männsikor och hade grymt kul!


~ Sleeping is fantastic

Latade mig lite extra imorse och tog en lång sovmorgon till 12. De är så skönt att slippa ha någon tid att passa ibland. Snart ska jag försöka ta tag i städningen på mitt rum, som jag har skjutit upp i ett par dagar nu. Måste bli lite mer ordningsam känner jag (hehe). Som jag hade hoppats på så är vädret fint idag med, om vi har tur så kanske de kan hålla i sig i några dagar nu, för de skulle jag absolut inte tacka nej till!


~ "Taking lives"

Blev en lugn kväll hemma med my family. Vi bänkade oss framför tv:n med lite godis och en bra film. Har varit rätt så trött hela dan idag, så jag kännde att det var skönt att bara ta det lungt och tjocka lite haha. Vi såg thrillern Taking lives, och jag måste säga att det var en av dom bättre thrillerna jag har sätt. Det var en bra handling, plus att den var spännande. Så det är en film jag kan rekommendera, om man gillar thrillers!


~ Fredag

Äntligen fredag och första veckan i skolan är avklarad, yes! Gick väldigt fort måste jag säga, fast de brukar de väl göra i vanliga fall oxå, så man kan väl säga att det är som vanligt haha. Har inte haft så många lektioner idag, bara matte, idrott och ind.val. Men ändå blev dagen rätt så lång, hade en håla på ca 3 tim innan mitt ind.val, där jag hade hälsopedagogik, som verkar va en riktigt bra kurs faktiskt!

De är härligt att värmen och solen är tillbaka, får hoppas att det håller i hela helgen, det skulle sitta fint! Nu ska jag snart dra mig mot simhallen för att träna, sen så får jag väl se vad som händer resten av kvällen.

~ H&M - I like!

Har suttit och kolla igenom hm:s höstkatalog för säkert femtio-elfte gången (haha typiskt mig), det finns mycket snyggt! Även om jag hellre gillar dom tunna sommarkläderna bättre så finns det mycket fina höstkläder att inhandla också. Det är rätt så mysigt när man börjar dra på sig lite varmare kläder, så som stora stickade tröjor, halsdukar och vantar. Fast jag hoppas det tar ett tag innan man behöver börja använda halsduk, vantar och mössa, för den tiden på året är lång så den räcker. Men det känns som hösten börjar närma sig iaf, så det är snart dags att göra en beställning!


~ Today..

Dagen idag har inte varit speciellt ansträngade den heller. Började vid 5 i 11 och gick hem efter 2, så jag fick både sovmorgon och sluta tidigt, de gillas haha. Dagen i helhet har varit väldigt lugn, har inte gjort så mkt. Men tog mig faktiskt ut på en löprunda, kännde att de var dags, eftersom tjejmilen står på schemat nästa helg. Hade planerat att lägga ner mkt träning inför den milen, men tänka är ju alltid lätt, de är de där att genomföra de som är den svåra biten, tyvärr..

Men nu ska jag dra mig mot sängen, godnatt på er!¨
                                    

~ My beautiful little sis..


~ Back to school..

Första dagen i pluggen är avklarat, elr första dagen var kanske att överdriva, fösta halvtimman stämmer väl bättre haha. Började vid 9, fick schemat och så pratade dom lite allmänt bara, sen vid halv 10 fick vi gå. Känndes lite onödigt faktiskt, men det är väl bra med en mjukstart, för imorn börjar allvaret haha.

~ Sommaren är kort, de mesta regnar bort..

..lite så känner jag faktiskt efter den här sommaren. Imorn är det 22 aug, första dan i skolan, vart tog sommaren vägen?! Känndes som det var juni nyss och vi satt och vänta på att få sommarlov. Tiden har bara försvunnit iväg och som sagt, lite för mycket regn har det varit, man hade väl hoppats på mycket mer sol och bad. Själv hade jag ju tänkt att bli jättebrun i sommar, men tyvärr var jag brunare innan sommarn än vad jag är nu haha. Men även att vädret inte har varit det bästa och att tiden gick väldigt fort så har mitt sommarlov varit awsome!! Lite kortfattat så har min sommar bestått av vila, shopping, sol och bad, trip till mora och göteborg, jobb och de viktigaste av allt, massa härligt folk! Så jag har ändå hunnit med det mesta, men jag skulle inte ha något emot om sommaren var några månader längre, för den här tiden på året är den bästa! Love it!

Tyvärr så har jag varit ganska dålig ..elr väldigt dålig på att använda min kamera i sommar, men här är några bilder iaf:


~ Super Trouper lights are gonna find me..

Efter en start hemma hos mig så drog vi oss (jag och mathilda) mot nicko. Där väntade en mycket trevlig singstar-kväll. Så det var det bara slänga fram sin vackra sångröst (som tyvärr fattas hos mig haha) och ge gärnet. Jag, nicko och mathilda mot alex, emma och lisa. Vi började med gamla goa disney låtar och fortsatte sedan med top hits av abba. "You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen.." nått i den stilen haha. Tack för en trevlig kväll brudar och nicko!


~ Party in my head!

Sista lördagen på sommarn och bra väder, låter som en bra kombination! Inväntar min Mathilda Edström för att få igång stämningen inför kvällen, sedan drar vi vidare, jaa.. vi får vi se vart vi hamnar helt enkelt, awsome!!


~ Me and my drum..

Kvällen i linköping kan man väl sammanfatta som mycket blöt! Det regnade typ hela kvällen, fast värst va det under själva festivalen ..såklart! Men det vart helt klart värt det, artisterna var grymma och tillsammans med brudarna emelie, becca och tilda blev kvällen toppen! Artisterna på plats var: danny, tove styrke, swingfly, love generation, ulrik munther, andreas johnson och jay smith.

Nu ska jag dra mig mot moster med familj och hjälpa till med flytten till huset, ses!


~ It´s friday

Godmorron! Ska snart dra mig mot min sista dag på jobbet. Det har varit tre bra veckor med trevliga människor och nya erfarenheter, men det ska ändå bli rätt så skönt med att vara klar.
Efter jobbet bär det av till linköping och rix fm festival med mina brudar.
Någonting säger mig att det kommer bli en gryyym kväll!!

~ Jag säger bara..

..tummen upp!


~ En fin kväll med en fin vän

Efter en hel dag på jobbet så drog jag mig ner mot stan där jag träffade finaste alex. Vi passade på att sätta oss nere vid hamnen där vi snacka och knäppte lite fina foton. Vi hann också med att få i oss lite onyttigheter, jag testade nya mcflurry ballerina kladdkaka (elr nya och nya, de var första gången för mig iaf haha), den var super!
 





~ Bättre sent än aldrig..

Nu har jag äntligen tagit tag i det här med att skaffa blogg, även om det tog ett tag, men man brukar ju säga, bättre sent än aldrig!


~ Välkommen till min blogg!

..

RSS 2.0