~ Live life, have fun!

Igår fyllde natta entligen 18! Det ska såklart firas, så ikväll gör vi oss redo för utgång!

~

"Never gonna know if you never even try

Do it for your country
Do it for you name
Cause there's gonna be a day

When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name"


~ A day off

Sitter här och tittar ut och undrar om inte solen vill titta fram en stund ur det gråa och regniga vädret. Men tror inte den har lust med det idag. Den kan ju inta vara på strålande humör jämt tyvärr, även om man skulle hoppas. Men även om vädret inte varit på topp har jag ägnat min lediga dag i gamleby på marknad. Jag passade också på att unnade mig en lång sovmorgon, som var väldigt välbehövlig vid det här laget. Om en stund är det tjejkväll på stan, så det lutar nog åt att ta en runda med några tjejer och se om man kan fynda något. Får se vad kvällen har att bjuda på.

 
 

~ 24 hours a day is not enough..

Tid.. jag vet inte riktigt vad som hände? Skola, pluggande till mitt efterlängtade körkort, saker att fixa hit och dit och.. ja, tidsbrist helt enkelt.. kanske lite lathet också.. Men nu, nu har jag bestämt mig för att visa mig lite oftare här än en gång på två - tre månader. 
 
Så, vad har hänt sen jag var här sist? Körkort (!!!!!!!!) och det vanliga med skola, familj, vänner och festande. Men det jag framförallt kan konstatera är väl att höstmörkret och höstkylan verkligen börjar hitta fram nu. Skulle vara dags för en varmare jacka, lite härliga höstkläder och några snygga höstskor. Finns hur mycket som helst, men det som fattas är ju tyvärr pengarna. Sorligt men sant. Men bara för man inte har pengar så betyder det ju inte att man inte kan titta och hitta sina favoriter. Jackor finns det i mängder, frågan är vilken man vill ha och vilken man har råd att köpa. Har hittat några som jag skulle kunna tänka mig och som inte är allt för dyra..
                                                          H&M - Nelly

~ Miss u, beautiful summer

Saknar soliga dagar.. saknar värmen.. saknar härliga dagar på stranden.. saknar sommar!
Så nu när mörkret och kylan börjar leta sig fram så känns det grymt skönt att veta att man har en resa att se fram emot, Teneriffa 25 oktober!

RSS 2.0