~ 17:21

Kort sagt om min dag: Efter min korta skoldag så mötte jag emma nere på stan. Vi passade på att ta en mysig fika på café kannan, för det behövdes verkligen i det här kalla och snöiga vinter vädret. Även fast det är vääldiigt kallt så får jag väl erkänna att det är ganska mysigt med snöflingorna som faller ner, iaf om man sitter inomhus. Efter ett par timmar med fika och snack så träffade jag sedann natta, frida och alice. Vi fixade lite julklappar tills imorn, för då står julbord och julklappsrace på schemat. Ska bli riktigt kul!
Nu har jag varit hemma en sväng men ska snart dra mig upp till tr. För innan jag går på helg så ska jag bränna min sista energi på gymmet, med ett body attack pass!

~ Don't you worry child

Är sjukt avis på alla som ska på swedish mouse mafia nu under dom här tre dagarna, vill vill vill! Känns som jag skulle kunna göra vad som helst för att få hänga med upp till stockholm och se dom ! Men tror jag är lite sent ute.. har kollat på biljetter flera gånger, med från början skulle jag åkt iväg hela den här helgen och då hade jag varken hunnit gå på kvällens spelning eller morgondagens. Synd, eftersom det är de sista dom gör. Men det är som det är, jag tror iaf att alla som åker dit kommer få en grym kväll. Det kan inte bli annat när det är fullt med folk, grymma låtar och live med swedish house mafia. Have fun!

~ Friday

Np svenska b - äntligen klart! Idag skrev vi uppsatsen som jag fasat för sen vi började kursen.. provtid på 5 timmar! Helt galet! Men som tur är var jag klar efter ungefär halva tiden, så det känndes rätt skönt. Nu är det gjort och det känns väldigt bra! Hoppas bara resultatet blir lika bra nu också.
 
Min vecka har förutom np bestått av pluggande och sovande. Har varit så sjukt trött den här veckan. Förstår inte vad som hänt med mig, är väl lite mycket att göra just nu. Annars är det att jag blivit för gammal helt enkelt haha. Så nu känns det riktigt skönt att det är fredag och helg igen!
 

~ Let's get crazy tonight

Det har varit utbildningar lite hit och dit under hösten, men nu är jag snart klar! Imorgon gäller det, då har vi vårt sista "slutprov". Det är inte så farligt som det låter, jag kommer hålla i en simgrupp i en timme, som jag ska skirva pass till och vara en så bra och tydlig ledare som möjligt. Målet med hela utbildningen är att utvecklas som ledare och det ger ett slutresultat som teknikskoleinstruktör. Så jag hoppas på att jag har utvecklats något under kursen och att det kommer gå bra imorn. Men som det känns nu så kommer det inte vara några problem.
 
Nog pratat om utbildning, ikväll kommer tankarna ligga någon helt annanstans än på morgondagens pass. Ikväll kör vi på utgång och på parteey!!
See you on the dancefloor!
 

~ Take a picture of moments, you might never get them back

Nu har jag klickat hem 100 foton på fujidirekt, för endast 29 kronor!
Fina kort och bra för plånboken!
 

 

~ Who said we were normal?

Satt och tittade igenom bilder när jag plötsligt hittade denna, haha kan inte sluta garva!
 
 
                                               Glada tjejer på träningsläger!
                                                        ~ Turkiet '12 ~

~ 21:49

Årets första lussebak!
 

~ I wish I was here

 
                                                             ~ Teneriffa 12' ~

~ 10/11 - 2012

I lördags var vi på Gustavs dop och dopfirande. Först var det själva dopet i kyrkan och sedan mat och fika hemma hos pappa thomas och mamma åsa. Det var jättelänge sen jag var på dop, så det var riktigt roligt att få se när lilla gustav döptes.
 

~ Happy fathers day!

Innan jag går och lägger mig så vill jag passa på att säga: grattis på din dag pappa! 
                                                                  Love you!

~ Thursday 21:39

Har gått och dragit på mig en härlig förskylning, med både hosta och halsont. Inte riktigt vad jag hade hoppats på. Veckorna och även helgerna känns rätt så fullspäckade fram till jul, så har verkligen inte tid med någon sjukperiod nu. Men får knarka lite tabletter och hostmedicin så ska det nog bli bättre! Jag har iaf en bra orsak till att mysa ner mig i soffan med massa gosiga filtar och en stor kopp te!
 

~ Be weird. Be random. Be who you are. Because you never know who would love the person you hide

 

~ Loro Parque

Under en av våra dagar på teneriffa var vi på besök i deras stora djurpark, loro parque. Jag måste säga att det var en riktigt häftig upplevelse. Jag förväntade mig en vanlig djurpark ungefär, men så var det verkligen inte. Det känndes nästan som man kom in i ett paradis, inte för att låta överdriven alltså, men det var verkligen så. Naturen inne i parken var jättemysigt och jättefin och djuren var helt underbara. Det var en väldigt stor variation på djurarterna. Dom hade allt från papegojor, jaguarer, ödlor och sköldpaddor till späckhuggare, delfiner, sjölejon och massa, massa mer. Dom hade också flera shower som vi var och tittade på. Bland annat med delfiner, späckhuggare och sjölejon. Det var en upplevelse bara de. Förstår verkligen inte hur man kan lära djuren att göra vissa saker och bete sig på ett visst sätt. Det är riktigt häftigt. Min favorit var lätt delfinshowen! Delfinerna är så himla fina och duktiga! Men överlag så var hela parken jättebra, iaf enligt mig. Så åker ni till teneriffa så måste ni absolut ta ett besök på loro parque!
 
Tyvärr så var alla djur väl instängda bakom täta galler eller innanför tjocka glasväggar, så det var inte helt lätt att få bra kort. Men jag gjorde så gott jag kunde, så här kan ni iaf få en överblick på en del av djuren och parken:
 
                                                                Teneriffa '12

 

~ Home sweet home

Hej, hoppas ni har haft det bra här hemma!
Igår kväll/natt kom jag tillbaka i sverige och viken igen. Ganska skönt, men samtidigt lite tråkigt nu när man kommer tillbaka till det vanliga igen. Jag drog igång direkt med en tränarutbildning imorse, från 8.00 - 15.00, inte vad jag kände för, men det var bara fram med ett smile och gå dit. Kan väl tillägga att jag var lite smått seg när klockan ringde imorse.
Men men, back to reality! Sånt man får ta!
Har iallafall haft en toppen vecka nere i teneriffa. Det har varit varmt och härligt och jag längtar redan tillbaka. Dock var inte vädret riktigt så bra som vi hade hoppats på. Jag hade räknat med en vecka sol, men istället blev det en vecka med moln och även regn lite då och då. Eller ganska mycket regn skulle jag väl säga. Enligt de boende på teneriffa så har det inte regnat så mycket på två år som det gjorde när vi va där. Yeay.. såklart man lyckades pricka in just den veckan! Men jag är inte ledsen för det, veckan har varit väldigt bra ändå. Några solglimtar har vi fått, samt en del shopping, supergod mat, några dopp i havet/poolen och sommarvärme (25 - 30 grader). Det var behövligt! Vi gjorde också några utflyckter som jag tänkte berätta mer om vid ett senare tillfälle. Men inte idag, känner mig väldigt trött så det får nog bli att krama kudden snart. Och som ni kanske kan gissa så har min kamera varit med mig under hela resan, så massa bilder kommer ni också få se framöver.
Avslutningsvis kan jag iallafall säga att teneriffa var en riktigt mysig och trevlig semesterö. Jag kan verkligen rekommendera teneriffa för er som tycker om mysiga små shoppinggator, härliga stränder, vacker natur, god mat och trevliga människor. För hit vill jag verkligen åka flera gånger, och då med solen i topp! 

RSS 2.0