~ Vad va de jag sa, allt löser sig tillslut!

Toppen väder, trerätters, fint sällskap och fixad fest. Är som gjort för en lyckad valborg!

~ Sista dagen i april

Imorn är det valborg (idag) och alla har det vanliga problemet, hitta fest. Om man inte är 18 såklart (själv får jag vänta ca 4 veckor tills jag kan räknas till den åldersklassen, så man kan ju säga att det är nära iaf). Planer för morgondagen, hm.. vet inte riktigt. Jag tillhör väl den kategorin som inte har planer just nu. Tror ju inte att jag är ensam iofs. Det är väl lika bra att ta dagen som den kommer, right? Jag är inte den bästa på att planera, även fast det skulle vara bra ibland haha. Men en sak har jag iaf spikat och det är att jag ska träffa min underbara emelie. Resten löser sig alltid. Min känsla: dagen kommer bli awsome!
-slänger med en bild på en fin tjeja-

~ Heldag i linköping ..shopping med andra ord

Shoppat, shoppat, shoppat, det är precis vad jag gjort idag. Shit, jag förstår inte hur jag lyckas göra mig av med så mycket pengar på så kort tid, blir lite rädd för mig själv ibland alltså. Idag har jag lyckats få med mig en del kläder, smycken, två par skor, lite grejor från ikea, nya löparskor (med bidrag från mum and dad) hem till min garderob. Det där kortet är ju inte fullt med pengar nu precis hehe, tur att man får pengar imorn. Dock har jag ett "lån" hos mina föräldrar och yttligare lite kläder som troligtvis kommer på posten i veckan som måste betalas. Men men är man shopaholic så är man haha.
.
Min kamera ville tyvärr inte ställa upp med några kort idag, så det blev ingen tjuvtitt för er tyvärr..

~ Äntligen Fredag

Så jävla skönt! O nu väntar fyra dagar ledigt också, helt underbart måste jag säga! Ikväll blir det partey hemma hos alice, precis som förra fredagen, toppen! Nu ska jag gå och möta min tilda kalle, hej så länge!

~ Happy birthday

22 april - idag fyller min älskade mamma år, så jag ville hälsa ETT STORT GRATTIS till dig mamma!
Love you♥
-bild från arkivet, turkiet 2010-

~ Lite nytt

Lite förändring är alltid kul, kännde att det gamla utseendet var för tråkig hehe. Så nu har jag gett bloggen lite nytt liv, ska bara se till att jag håller den uppdaterad oxå! Haha inte min starka sida kanske..

~ Turkiet

Bilderna som skulle kommit i början på veckan, här har ni iaf några:


~ Helt okej torsdagsmorron

Tog tillfället i akt men en timmes promenad nu på morren. Det var riktigt skönt, man blir så mycket piggare resten av dagen om man går upp lite skapligt. Börjar ju som sagt sent på torsdagar (kanske ni har lagt märke till vid det är laget haha), så nu sitter jag här och frossar i min goda frukost, bestående av massa nybakade scones och ett stort glas smoothie. Jag ska nog klara av den här dagen också tror jag.

~ Back to sweden

Hej på er alla glada! Nu är jag hemma i sverige igen, eller kom hem inatt runt 2, halv 3. Har haft en toppenvecka nere i värmen! Vädret har väl inte varit det bästa men lite sol har jag fått på kroppen iallafall. Det har blivit många simmade meter, många härliga timmar vid stranden och många glada stunder. Mat är ingen tvekan om att vi har fått i oss, för det har vi verkligen fått haha. Mest kyckling, ris och pommes har landat i min mage. Så jag skulle vara hemskt glad om jag slapp äta det i några dar nu haha. tyvärr fick vi ett lite sämre avslut på veckan än vad vi hade hoppats. Tre pers av åtta åkte på någon matförgiftning eller nått liknande. Så torsdags eftermiddagen och fredagen blev mindre rolig för vissa av oss. Men jag klarade mig iallafall. Förövrigt har vi haft det bra, men det var väldigt skönt att vi åkte hem igår ändå. En vecka är ganska lagom. Det komiska med att komma tillbaka va att när planet landade så var det ingen tvekan om att vi var hemma i sverige igen. Vi välkomnades av massa regn och kyla. Det är svenskt väder de! haha. Men men, jag lyckades ju iallafall uppfylla min systers önskan om att ta med solen hem tills idag, så det känns bra haha! Får hoppas att det hänger kvar ocg att jag lyckades få med värmen någonstans i resväskan också.
Nog pratat om min vecka i turkland, hoppas ni har haft en bra vecka även här i sverige!
Nu ska jag packa upp min fullproppade resväska och se om jag kan få ordning på mitt svenska liv igen haha. Lite bilder från resan dyker upp under helgen eller i början på veckan, ha en bra helg allihop!

~ Lämnar 5 gradiga viken för en veckan i värmen!

Nu har påsklovet äntliget börjat! Och om ca en halv timma sätter jag mig i en minibuss mot arlanda, för ikväll/natt bär det av mot värmen och turkiet!! Hoppas ni får en awsome vecka här hemma! För det kommer iaf vi ha! Glad påsk också btw! haha

~ Bara några dagar kvar..

Det blir bara närmare och närmare till lovet och turkiet för varje dag som går. Det kan inte bli annat än härligt! Dock känner jag mig lite smått stressad över allt som ska fixas klart innan jag är där. Plugget i skolan tar ju nästan död på en. Har pluggat massa nu både söndag, måndag och idag. Blir forhoppningsvis klar med en plågsam samhällsuppsats imorn. jag känner att dom sista dagarna nu innan lovet är värt lite slit, för jag vet ju hur bra det kommer känner sen när man är klar och har lite ledigt. Och eftersom jag vet vad som väntar på fredag så får jag en liten extra kick i rumpan, för jag vill inte ha skiten över mig när jag kommer hem.
Men nu har jag använt hjärnan tillräckligt mycket för den här dagen känner jag, nu ska jag plocka ihop allt och gosa ner mig i soffan och vänta in finalen av project runway vid tio.

RSS 2.0