~ Party all night without stopping for sleep

Fredagskvällen bjöd på en superbra början på denna helg, med start hos alice och avslutning på sahara. Mycket trevligt! Men det märks väldigt tydligt att sommarsäsongen är över, inte alls lika mycket folk ute och inte samma rörelse nere på stan. Men det är väl så det ska vara nu när skola, jobb och allt har dragit igång igen. Men vi är inte ledsna för det, ikväll är vi på:t igen och taggar för en lördagskväll på palle!

~ Summer of 2012

Med dessa ord skulle jag beskriva sommaren 2012:
 
Crazy and funny!
Mycket festande och många besök på krogen och palle. Mycket konstigheter och många roliga stunder med roliga människor. Bad natt som dag. Grillning. Men även några lata dagar. Mycket jobb = pengar. En del shopping och andra inköp. Några dagar i stockholm, med både grönan, shopping och stockholms skärgård. Emmabodafestivalen (som jag skulle säga var sommarens höjdpunkt!). Väldigt många sena nätter och tidiga morgnar. Men viktigast av allt: har träffat så sjukt mycket trevliga och underbara människor, både gamla som nya! Det är just dom som gjort sommaren till ett gäng minnesvärda veckor! Så tack till er! Hoppas ni och alla andra har haft en toppen sommar också!
 
Kort sagt: fan vad kul jag har haft! Nu lämnar vi sommaren och påbörjar en förhoppningsvis lika händelserik höst!
 
Har tyvärr inte varit så flitig med att använda min kamera i sommar, så hade inte så många bilder att visa. Har därför lånat några emmabodabilder från Alice Eliasson.

RSS 2.0