~ 15:38

Gårdagen bjöd på en mycket trevligt utekväll i vår lilla innerstad. El greco, morella o sahara, med många glada människor. Precis som en sommarkväll ska vara. Saknade dock den riktiga sommarvärmen, men det ser ut att bli större chans till en varmare kväll denna lördag, när invigning på pause och palle väntar. Livet är helt okej just nu!

~ Glad midsommar!

Hoppas ni får en underbar midsommar! Själv står jag snart i arbetskläderna på rosavilla för att göra lite nytta under em/kvällen, känns väl inte allt för peppt, men nån måste ju ställa upp. Aja, inga sura miner här, det är ju trorts allt midsommar!
 
                                                             midsommar -10

~ Med sommar på ingång

Nu har sommaren äntligen intagit lilla viken. Grymt härligt väder, hoppas på att det blir långvarigt! Idag har jag hunnit med mycket: promenad, körskolan med både teori och körning, sola och springa runt på stan och uträtta massa ärenden och lite senare väntar stan med emma för att umgås och njuta av solen! Härligt, härligt!
 
Och nu när jag ändå är igång tänkte jag passa på att påminna er, nu när sommaren dragit igång med jobb, bra väder och allt vad det innebär så kommer jag förmodligen inte vara så aktiv här, men jag ska jag göra mitt bästa! Alla ni får ha en awsome sommar iaf!

~ Rosavilla

Min första arbetsdag på jobbet är avklarad! För er som inte vet så ska jag jobba på rosavilla i sommar. Känndes jävligt bra att jag fick ett jobb tillslut, även om det kommer bli väldigt mycket jobb. Men mycket jobb = mycket pengar, så jag tänker inte klaga, för pengar är alltid bra att ha!

~ You are only young once

Lite rasslig i halsen, hes röst och förskyld, men va fan man kan ju inte klaga för det. Ikväll är jag på:t igen, börjar kvällen med 18-års fest, avslutar sedan på palle!

Men allra först inleder jag kvällen med denna söta tjeja.

                                                      -sommar 2010-

~ We spend the night out

Sminket är fixat, kläderna är på plats, håret är stylat och glaset är fyllt, ikväll laddar vi för utgång!

~ Studenten

Hej på er! Tänkte bara titta in en snabbsväng här innan jag drar vidare för att fira massa nyblivna studenter. Var som dom flesta andra nere vid gymnasiet förut för att gratta alla utsprungna studenter. Det var inte så lätt att hitta fram till alla bland allt folk, men tror jag lyckades säga grattis till dom flesta iaf. Sen tog jag även en snabbvisit på stan för att kolla på kortegen. Nu ska det fixas med lite presenter innan jag beger mig mot den första studenten.

Vill avsluta med att säga GRATTIS TILL ALLA ER STUDENTER!!

~ Sommmmaarrlooov!!

Ledig 9 veckor framåt, kan det bli bättre?! Tror inte det! Fy fan vad det ska firas, ikväll blir det parteey kan jag lova! Glad sommar på er allihop!!

~ Happiness

Den underbara känslan man får när man inser att sista arbetet är inskickat, den är verkligen obeskrivlig! Så mycket plugg och så många arbeten som man har gjort under det här året på gymnasiet, det är sjukt! Nu kan jag äntligen bara inse att det är över!
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det idag och hur många gånger jag kommer säga det innnan dagen är slut: men fy fan vad skönt det ska bli att sluta imorgon!!
~ summer is the best part of the year ~  öland 09

~ 4 dagar

Nu går jag in på min sista vecka i skolan, fyra dagar kvar till vi äntligen får gå ut genem dörrarna och inte behöva komma tillbaka på nio veckor, fy fan vad det kommer bli skönt! Men är inte där än, två arbeten som ska in innan jag kan säga att jag är klar. Så en är det inte över, men väldigt väldigt snart!

~ We are young, we run free, stay up late, we don't sleep. Got our friends , got the night, we'll be alright

Min lediga dag igår var inget annat än bra, var först en runda på stan med emelie och framåt kvällen stod jag för grillkväll hemma hos mig, många trevliga människor och en mycket trevlig kväll. Idag är det lördag och palle på planeringen. Johanna kommer snart hit för lite tacos, sedan förfest innan palle. Jag är övertygad om att den här kvällen kommer bli bra den med!

~ Live for the weekend

Nu går jag på helg, en dag förtidigt, vilket innebär en hel dag att spendera på annat, jag är inte direkt ledsen om man säger så.. snarare jävligt glad!

Min helg: full med planer, kommer bli awsooomee!
Nu drar jag till min gulleplutt på skyttegatan för att leva galet! Ha de gött!

~ Hajk på g

Nu har jag kommit fram till den avgörande mvh-hajken. Så nu packas det för fullt för att klara en natt ute i det vilda. Nu får vi bara hoppas att vädret är på vår sida, för då tror jag att det kan bli rätt så bra de här! Nu ska jag fortsätta med packningen, känns som om jag aldrig kommer få plats i ryggsäcken.. men det ska nog gå. Så vid fyra står jag förhoppningsvis välutrustad och klar med ryggsäck och allt som ska med. Snart väntar äventyret som vandrande skogsmulle ..känns inte som min starkaste sida hehe.

~ 13:20

Fan vilken rolig kväll/natt det blev, va hemma runt 11 imorse, vilket måste innebära att jag har haft det kul! Ja för har jag verkligen haft! Lite tråkigt att det inte var så mycket folk, men dom som var där gjorde kvällen toppen! Så tack till alla som var där och som gjorde min första natt på palle till en grym kväll!

Just nu känner jag mig ganska trött, men vafan, de är smällar man får ta. Sålänge man har haft kul så är det helt klart värt varenda minut.

~ Ikväll gör jag palle osäkert..

Laddar om från en grillfest i blackstad till en kväll på palle! Sound awsome!! Skapligt taggad!

~ 31 maj 2012 - del 3


Måste bara skryta lite och säga att tårtan blev skitfin! Bland dom finaste tårtorna jag har sett (eller gjort kanske jag ska säga haha) och det bästa var ju att den smakade lika gott som den såg ut!

RSS 2.0