~ Hello, December

1:a december
Tiden går så himla fort, nu är vi redan inne i december! Helt sjukt! Nu börjar man verkligen känna av att vi är påväg mot vintern och att vi har några kalla och mörka veckor framför oss. Snön har börjat komma ner och imorse när jag vaknade så låg det ett tunnt snötäcke på marken. Måste erkänna att det är ganska fint ute, för idag skiner solen och det glittrar överallt. Hoppas på att solen kan skina hela december ut! Men det är väl högst tveksamt. Men men, den här årstiden får man väl räkna med snörusk och kyla, men även några fina dar som idag. 
Som sagt första december idag, det innebär att första avsnittet av julkalendern visas. Mysteriet på greveholm, vi får hoppas det blir samma succé som programmet hade för några år sen. Jag har iaf höga förväntningar och kommer lätt följa varenda avsnitt. För julkalendern är något jag inte kommer växa ifrån på ett bra tag, är det december så är det, då finns det inga undantag.  
För att fira in december och julens månad lite extra så kör vi på julbord och julklappsrace ikväll hemma hos tilda. It's gonna be awesome! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0